søndag 23. mai 2010

Impulsloppis


Men endte opp med noe likevel. Kjenner du deg igjen kanskje? Skulle bare stikke innom på vei til byen- og det viste seg å være loppis over to etasjer! Denne gang med fine møbler også. Men vi har nok, og det meste var merket med solgt. Greit.

Jada, enda en koffert. Jeg elsker slike gamle kofferter. Og jeg liker å oppbevare ting & tang i fine saker. Perfekt match. Og en til Rema-pose, nå fylt med klær som skal klippes og sys om. Hurra for posesalg. Tilsammen 80 kroner for alt!

Og litt julekos. Deilige farger.

I just passed a marked last day, and found some bargains. 

7 kommentarer:

 1. Hehe, kjenner meg godt igjen i det:)
  Kjempe kul koffort!
  Masse deilige farger:)

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg kjenner meg sånn igjen!! Skal jo aldri ha noe, men klarer ALDRI å motstå et loppis:)

  Kofferten var KUL!! Men du, jeg har også noen slike, men sliter med guffen gammellukt.. Har du et tips eller??

  SvarSlett
 3. Jeg har hatt slik lukt i noen skinnvesker. Jeg hang den ute på trappa i ei ukes tid, det hjalp litt. Men det sitter litt igjen. Dumt, men litt av skjarmen med gamle ting også. Når det gjelder lukt av gamle klær har jeg hørt at det hjelper å legge dem i vann med eddik i før vask.
  Håper det kan hjelpe!

  SvarSlett
 4. Heisann! Her var det mye fine loppisfunn! Takk for kommentar inne hos meg. Er det gummiknotter under stolbeina deres? For det er det på våres, men kan jo være så harde at de likevel lager riper i parketten!?

  SvarSlett
 5. Ja det var sorte knotter under stolene men de lager sorte merker i parketten så vi banka på filknotter med spiker slik at de holdt. Kjøpte på claes olson. Så nå glir de så fint atte.

  SvarSlett
 6. Elske loppis og -funn <3
  Vet du om det fins en oversikt over når det e loppis i Tromsø? Æ syns bare æ får det med mæ når det _har_ vært.

  -Ragni :)

  SvarSlett
 7. Dårlig med annonsering på nib for eksempel. Så d sto iavisa mn æ visste d ikkje før ei venninne tips mæ. Godt med venninne som tipse ei med lopper i blodet!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?