fredag 4. mai 2012

Køben, baby!There´s just something about Copenhagen. It fills me with light. Love. Inspiration. Energy. Tranquility. I´m ready to face whatever. 

8 kommentarer:

 1. O'lala! Har du vore DER? Knallinspirerande bilder! Eg skal dit på søndag! Billig tur, sidan mannen allerede skal dit på konferanse - bonus for meg! Eg skal bare kose meg - to dagar til ende! Har du noko eg MÅ få med meg, blir eg kjempeglad for tips! Har berre vore der ein gong før, og då med fullt konferanseprogram, så eg har nesten ikkje sett noko... Bortsett frå ein tur innom Christiania, som eg digga stort! Noko så annsleis, midt i Skandinavia!

  Ha ei fin helg!! Klem

  SvarSlett
 2. Fine bilder!! Hadde vært så kjekt med en Dannmarkstur nå...drømme drømme...
  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Fede billeder fra København! Håber du har det dejligt - det ser sådan ud:)
  Jeg skal selv på shoppingtur i København om 14 dage, og du mindede mig lige om, at det er en god idé at huske Blågårdsgade! Tak:)

  SvarSlett
 4. Køben er konge!
  Superkule bilder. Så ut som du kosa dæ!

  Søstra og jeg har en tur hvert år.
  Vi nyyyyter. Han mye på den nye mathallen sist...

  Fin hælg!
  Siw

  SvarSlett
 5. Ja, blågårdsgade er kul. Men likte faktisk Jægerborggade enda bedre! Køben er så flott. Og folket så hyggelig og laidback.

  Det jeg liker best (og anbefaler) i Køben (bortsett fra min venninne og hennes leilighet) er:
  -sykling. Lei en sykkel!
  -Botanisk hage
  -Deilige cafeer overalt (men kan ikke si at sentrum er så deilig, da)
  -Nørrebro!
  Sving av Nørrebrosgade, inn på Blågårdsgade. Så opp til kirka, videre gjennom kirkegården- som for øvrig er nydelig å ta en pause i, på gresset-og til Jægerborggade. Der er det unike cafeer, et bakeri, en karamellfabrikk, sjokoladefabrikk, frisør, økol hudpleieprodukter, kul butikk som selger postere (som selvfølgelig var stengt da jeg var der), byens beste kaffebar, sund lunsj take away, nydelig bruktbutikk...alt i rolig koselig stemning. Anbefales!
  -yoga på Hamsa yogasenter, Nørrebro.
  - I sentrum: Kaiku (interiør), Cos, Urban Outfitters, Monki, HAY shop.
  - siste jeg var i København var jeg også i en annen fin gate på Nørrebro: Elmegade tror jeg det var. cafeer, bruktbutikker og andre små kule butikker.

  SvarSlett
 6. da har jeg lagret deg som Koben inspirasjon OGSÅ - jeg har en drøm om å få broren min og svigerinne til å komme fra Oslo og vi fra Barcelona og møtes på "midten" og ta en voksen helg å gjøre noe HELT annet enn det vi pleier SAMMEN! Er litt redd for at det er bare jeg og svigerinna mi som har lyst til å gjøre ALT det jeg drømmer om - håper at interiør interessen og kjærligheten til kjærringene sine er nok til at de også syns det hadde vært gøy;-) På høsten eller våren eller noe
  Ha en fortsatt fin helg!!!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for flotte tips, Rina! *noterer*
  Klem til deg!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?