mandag 5. juli 2010

Mitt største stykke sømMitt månedlige sinne. Min nedtur. Frustrasjon. Villrede. Alt er svart. I en dag. Sint energi utnyttet til å bare gjøre det-gjennomføre mitt store prosjekt: teppe. Fargeterapi. De nydeligste sengetøy fra 70-tallet. Energikick i hver farge. Hver blomst. Lange remser. Agressiv søm. Brom brom. Bordbrikker. Laken som er for lite til seng for to. Alt fikk gjennomgå. Og jeg er kokfornøyd! Nå gleder jeg meg sannelig til høsten. Legge et pledd inni og bare krype under. For det er sydd som et dynetrekk. Fyre i peisen. Mmm. Men nå er det sommer og funker fint som både sengeteppe og sofapynt. Valgets kval, hvor skal det få bli?

Finally I made my own blanket out of vintage beddings, some new fabric and a sheet we no longer use. All my anger into a big, happycoloured rug. I´m looking forward to autumn already.

4 kommentarer:

 1. LEKKERT!!! Utrolig flotte farger. Så rart, i går kveld satt jeg å sydde meg en veske med noen av de samme fargene ;-) Et felles behov for sol og sommer, kanskje?! Synes teppe tok seg veldig fint ut i sofaen, jeg. Masse energi! Nesten for gæli å gjemme det bort på et soverom, så fint det var!

  SvarSlett
 2. Utrolig stilig teppe! Jeg hadde frydet meg over å hatt en likt et! Du er jammen flink! Synes også det passet godt i sofaen.

  SvarSlett
 3. jeg hadde jammen meg tatt det i stua - snakk om energ....
  - eller kanskje man trenger det på soverommet også.....?
  ;-)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?