søndag 17. april 2011

Palmesus


Bølgeskvulp. Fuglekvitter. Vind. Sol. Vann. Sand. Frisk frukt. Deilig mat. Vin. Kjæresten. En uke i Portugal gjorde susen. Nå er vi tilbake i regnfulle, snøfylte nord. Men det gjør ingenting at det blir skitvær i påsken. For vi er fulle av sol og ro. 
God palmesøndag til deg! Godt å se dere igjen. 

8 kommentarer:

 1. Nydelig!!Kan tenke meg dere hsr hatt en fin tur.Vi drar til Tyrkia i mai og alt det du beskriver lengter jeg etter:O)God påske til deg:)Klem fra Kathrin

  SvarSlett
 2. Så herlig med ferie i varmere strøk. Håpr dere storkoste dere!

  SvarSlett
 3. Heldige dere, turen både så og hørtes deilig ut! Godt å lade litt batterier :-)

  SvarSlett
 4. Ååååhhh - så fiiint! Håper du får ei finfin påske også!:o)

  SvarSlett
 5. Det var både godt og litt vondt å se de bildene! Men i dag har det vært skikkelig vårvær på østlandet og da hjelper det. Om litt, litt, blir det skikkelig sommer. Hadde første grillings ute på verandaen i dag. Det var FINT. Velkommen tilbake :)

  SvarSlett
 6. Har aldri vært i Portugal, men har alltid drømt om Lisboa. Nå fikk jeg jo ikke noe mindre lyst, selv om våren har kommet her sør :)

  God påske!

  SvarSlett
 7. DET der så fantastisk ut..Håper dere hadde det supert!Nå fikk jeg litt sommerfeeling her..TAKK!

  SvarSlett
 8. Dere skjønner, her nord er vi snytt for 1,5 årstid. Vi har ikke vår, og litt sommer. Så da er det ekstra godt å komme seg bort litt tidlig på året. Nå snør det ute, og jeg koser meg med selvangivelse. Og eksamen snart. Man er heldig som kan oppleve så store kontraster.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?