onsdag 3. februar 2010

En lys idé


Endelig er lampen klar. Fra lys idé til nytt lyspunkt.

Allerede ved første møte falt jeg for denne. Godt den ble reddet fra undergang og fordervelse, og kom i de beste hender. Her fikk den husly og stell i form av puss og salmiakkvask, før mange runder med spraymaling. Husk tynne lag.


Vurderer å trekke om skjermen. Men liker egentlig det enkle, og så synes jeg formene kommer så fint frem og skal få være hovedfokus. Enn så lenge. Stoffledningen er bestilt fra Precious. Leita lenge etter leverandører av slike ledninger i Norge, og fant endelig en super nettbutikk som selger disse. Anbefaler sterkt å ta en titt innom, om så for å få ideer til hva du selv kan gjøre med gamle møbler. Om du tar deg bryet. Du ser, det er ikke alltid så mye som skal til.

4 kommentarer:

  1. stoffledningen gjorde hele lampen den :D er så kult med hvitt og oransje sammen :D

    SvarSlett
  2. Den ble superfin !! Hurra for gjenbruk ! Hvis du blir lei av lampeskjermen kan du klippe ut et motiv i et kult stoff (jeg har laget en elg på en av mine hvite lampeskjermer). Lim det på med spraylim for tekstil(fåes kjøpt i stoffbutikker.) Da kan du nemlig bare ta den av igjen når du blir lei den. Fungerer nesten som en sånn flanelograf. Sånn som dem brukte på søndagsskolen vettu....

    SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?