tirsdag 14. juni 2011

Happy camper

I really want my own camper. I found this cute Boler through poppytalk. Visit that blog if you want to see more. We share the same dream. I want to go camping in a quiet place, where the sun is shining and I can relax all day long. This photo is one of Lise Beaudrys photos.  

7 kommentarer:

 1. Den var deilig retro :) Tenk så stilig den kunne blitt innvendig :D

  SvarSlett
 2. Det så fritt og deilig ut! :)

  Du, jeg finner ikke følgerknappen din jeg altså...Ligger den oppe på toppen eller?
  Eller er det bare jeg som er helt amøbe og ikke ser den på høyre side...??

  Ligger den på toppen, så har jeg ikke tilgang på den. Skjedde meg på en annen blogg også...Jeg kommer uansett til å henge her inne...Siw

  SvarSlett
 3. Gis bort en del campingvogner på finn ;)

  SvarSlett
 4. Ja den skal selbfølgelig være flott inni også. jeg drømmer om en gammel vogn som jeg og nøyemannen kan fikse sammen. Som han sier: "Du kan si hvordan den skal se ut inni og sy puter. Så blir det vel jeg som må gjøre resten". Neeeida. Jeg kan vel fikse inni også. Åååå det hadde vært så flott. Så skulle vi kjørt til Lofoten. Vesterålen, Senja, Sverige, Finland.... Og kunne lett stoppet på Ikea på hjemturen. Jepp.

  SvarSlett
 5. Jeg drømte om en retro campingvogn, gnålte og maste - og til slutt firte han en millimeter. Det var alt jeg trengte! Snart skal vi på ferie i en campingvogn fra 1974, den perfekte vognen for oss.

  SvarSlett
 6. Åj Lise, dette vil jeg høre og se mer av!
  Maseteknkken vet jeg derimot ikke om virker.... men tilvenning kan jeg like.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?