fredag 3. juni 2011

KjøkkenSOS


Først. For to år siden.

Så-en list mindre.
Men... Listene har plaget meg lenge nok. 

Jeg har gjort min flid på kjøkkenet i dag. Når nøyemannen er borte danser rara med malekosten. Joda. Jeg vet det bare er noen lister. Men detaljene teller. Kjøkkenet er det rommet vi har tenkt å beholde som det er. Nesten. Man venner seg fort til grelle lister, gitt. Så mannen ble sendt innom fargehandelen med ei skapdør og kom hjem med samme farge. Kjøkkenet er helt greit det. Man får gjøre det beste ut av det. Blir for dumt å bytte ut bare for syns skyld. Det funker, og det er det viktigste. Forteller jeg meg selv, om og om igjen. Mitt mantra. Likevel tenker jeg at vi vil male vegger, bytte ut glasset over benken og få hvite håndtak. På sikt. TTT.
I dag er jeg er den aller aller aller aller kryeste. 


I´ve finally fixed some details in our kitchen. I´m very happy with the result. It so much better all in one color. Now I want to paint the walls. It´s funny. Once you pop- you can´t stop.  

4 kommentarer:

 1. Utrolig hva det hjelper å male listene!
  Det ble ganske så annerledes med en gang.

  God helg!
  klem

  SvarSlett
 2. Jepp. Nå frister det faktisk Å være mer på kjøkkenet. Og jeg får lyst til å fikse veggene. Men det får vel vente til ferien. Som er rett rundt hjørnet. Og lang nok til kjøkken, hage, peisbytte og oppkjørselfix. Tror jeg.

  SvarSlett
 3. Det er ikke alltid så mye som skal til... Det ble mye bedre! Artig blogg du har!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?