onsdag 7. mars 2012

Bok(s)I don´t like small things laying around. I like to keep it in boxes. Just in reach when you need it. Neat and tidy when you want it. So this atlas from House Doctor is a perfect place for storing for example remote controls and my hand cream. Now, good bye little sofa. Hello Mr Big. I´m excited. This is the day. I think I´ll have to make a new pillow. Later. 

4 kommentarer:

 1. Perfekt. Superfin boks, og ingenting er bedre enn å samle opp alle småsaker som hele tida dukker opp.

  SvarSlett
 2. jeg også prøver - men det er ikke alle her i huset som skjønner hva jeg mener....
  I går fortalte mannen meg om planene han har for garasjen - bla flytte en arbeidsbenk han har der - han vil flytte den for å unngå at det blir så mye rot der - jeg måtte le og viste han arbeidsbenken han har i "maskinrommet" og på lageret og jeg minnet han på hvordan skrivepulten oppe ser ut FØR jeg maser om at det må bli ryddet - tror han skjønte poenget mitt - det er ikke pga at arbeidsbenken står der den står - det er HAN som har en problem;-)
  En annen ting som jeg også har problemer med er komoden som står i gangen - MYE av det som havner oppå den - havner nedi en av de øverste skuffene - til slutt blir de jo fulle og det må ryddes oppi der - men med dårlig kaste evne og en milion med ting som ikke har noen annen plass forblir i skuffen - sammen med alt annen som blir skuffet nedi;-) Fin lille lørdag på deg!!

  SvarSlett
 3. Smart OG meget lekker! Hm...kanskje noe for meg også?! Fin dag til deg :-) klem

  SvarSlett
 4. Så genialt! Vi har et sort bord fylt med skuffer...
  Men alikevel roter vi bort fjernkontrollen stadig vekk..
  Mulig det har noe å gjøre med den lille bøtteknotten vår..

  Fin uke på deg!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?