mandag 7. januar 2013

Barnslige gleder
This week end I´ve finished Mini´s room. I want all to be ready. Just in case. Still 3 weeks (hopefully not more) to go. Those of you who have been following me for years probably know this has been a long, hard way. It has taken time and guts to believe this actually happening to us. Now I have decided to go all in. It scares me making the room ready, and thought like "what if...." cross my mind every day. It´s been a long pregnancy. And not a happy clappy naive one. And I have accepted that. I´ve wanted this for so long. Last year I almost gave up. I thought I´d never get to experience carrying a child, becoming a mum. This time we´re going all the way. We have to. Yet it´s s scary to say, because there´s no guarantee. I know. Therefore I plan nothing for the future. I have learned to take it all bit by bit- appreciating everything that´s good. Doing things I love. Treating myself and others good. Allowed some darkness to come through in between. But always coming back to the light. And then, one day, hopefully, it will all be here. And life will be even better. Crazy banana. 

18 kommentarer:

 1. åh, jeg sitter med gråten i halsen når jeg leser det du skriver. det er så stort, så mystisk, så vidunderlig og så virvelstrøm-skummelt å bli mamma. aldri har du følt livet ditt henge i en så tynn tråd - dette lille vesenet rommer all din kjærlighet. og aldri har du vært så lykkelig.
  nå er det snart din tur! - og min, igjen! tenk så heldige vi er. jeg har to nydelige barn, og har mistet et også, og det såret forsvinner jo aldri, men det er en del av mammaen som er meg.
  snart skal vi gjennom en stor prøve, og så sitter vi der med babyene i armene, og da er alt bare sanser, lukt, smak, du er en klump av følelser, og du er superdama! alt på en gang.
  klem fra maria*

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Maria. Sitter selv med tårer i øynene av det du skriver. Takk. Livet er så skjørt. Og stort. Og skummelt. Men kan også være så fint. Jeg håper Å få oppleve mirakelet og bare bli full av sanser. Følelser er jeg så full av allerede. Lykke til videre med magen din også. Klem til deg

   Slett
 2. Åå, fine Rina! Jeg er så glad på deres vegne! Du er så tøff som står frem.
  Og så fint rom du lager til mini. Nydelig!!

  Klæmz!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Janne. Synes det er alt for mange rosa graviditeter der ute så jeg tenkte jeg kunne representere den sorte og litt hvite. Og hvorfor skal man holde så mye hemmelig?
   Se så fin himmelien fra deg er. Je.
   Klem til deg

   Slett
 3. Hvor er det fint det hele. Og sort/hvidt skulle jo være meget stimulerende for små spædbørn :) Jeg ønsker dig held og lykke med det hele, og håber I snart får jeres ønskebaby i armene.

  SvarSlett
 4. Så flott rom den lille får! Ønske deg virkelig all lykke te, med resten av svangerskapet og tiden etter :-)

  SvarSlett
 5. Åh!
  For et fantastisk flott rom til mini!:)
  ...og såkom jeg også på at jeg kanskje ikke har gratulert deg...
  GRATULERER med den lille i magen!:)
  Jeg krysser fingrene for deg!:)

  ..gleder meg til å følge deg videre i 2013 forresten:)
  Du er flink du!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 6. For et råstilig rom til mini! :) Liker veldig godt alle de ulike mønstrene du har! DIGG! Det dynetrekket, hvor har du kjøpt det? Likte det veldig godt! ;) Vi vet ikke hva som befinner seg i magehuset, så det har vært vanskelig å handle inn. Det er jo enten blått eller rosa. :/ Det kunne godt vært mer kjønnsnøytralt i butikkene.
  Forstår godt at du har hatt vanskeligheter for å glede deg, men nå er det ikke lenge til mini vil ut å hilse på! :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bella. Takk for ros.
   Som du ser er det ikke et snev av rosa og blått her. Og det vil det heller ikke bli. Ialleall ikke sånn babyfarger. Det er ikke for meg. Og så lenge jeg får bestemme blir det ingen slike. Men man vet jo aldri hva folk kommer med...
   Trekket er bestilt fra jollyroom. Det er fra Farg og Form, et deilig merke med skyer bla.
   https://www.jollyroom.no/catalogsearch/result/?q=skyer
   Man kan finne nøytrale saker om man leter og er bevisst. Og hvem sier at jenter/gutter må ha rosa/blått?! Hva med gult, orange, brunt, grønt, rødt, blått, sølv, gull, grå, sort, hvit? Det er slike jeg ønsker det.
   Men smaken er som baken. Og dessutne er jeg åpen for sterk rosa. Om det blir aktuelt.
   I butikkene synes jeg også det har kommet seg, både med økologiske klør og farger som er kulere enn babyrosa/blå. Feks har Lindex en tøff kolleksjon nå, Ellos har noe, H&M litt, Kappahl. Nå er jeg ikke for å reklamere, men siden du spør. Og flere venner har lurt. Så er det muligheter for en tøff og likevel fargerik baby. (Jeg har også mange linker på tøffe babysaker på min pinterest om du finner meg der).

   Lykke til meg magehuset, og nestingen.

   Slett
 7. Så flott rom mini får! Og det er så fantastisk at dere endelig skal få oppleve å bli foreldre! Har fulgt litt ekstra med deg pga min bakgrunn.
  Det er bra du står fram med din historie, det krever nok sitt.
  Med mitt første barn slet vi over flere år for å bli gravide, var gjennom flere spontanaborter og hadde risikosvangerskap, men jeg turte ikke å stå fram med min historie...bare gråt hver gang jeg skulle fortelle noen at jeg var gravid, for følelsene og frykten tok fullstendig overhånd.
  Men nummer to var litt lettere og gleden kom raskere.Og plutselig klarte jeg å snakke om alt det vanskelige fra forrige gang. Det beste var at hun kom helt av seg selv. Uten år med prøving og testing og gråt og frustrasjon. Hun bare plutselig var der, uten at vi egentlig skjønte det før det hadde gått et par måneder. For det kunne da ikke skje oss?
  Så håpet lever, og våg å håp!
  All lykke og gode tanker til dere framover! :)
  Klem

  SvarSlett
 8. Så utrolig kult rom! Og du...dette unner jeg deg virkelig. Jeg vet at om ikke lenge har du DIN baby i armene! En sprell levende baby som er totalt avhengig av nettopp dere. Tenk så fantastisk. skjønner at det har vært en lang veg å gå. Jeg synes i utgangspunktet ikke det er så greit å gå gravid, og med din bakgrunn og frykten for å miste igjen, må det være 10 ganger verre...Synes du er tøff, og mer enn god! Tenk...det er ikke lenge igjen nå! Masse lykke til i innspurten. Tenker forresten på deg når jeg kom på en sort body min eldste som nå er 6 år hadde da han var liten. En sortt bodu med hvite smokingdetaljer - smokingbody...hehe, finner jeg den kan jeg sende den til deg om det er en gutt og du er interessert. Jeg syntes personlit at sort ble for hardt mot et lite babyfjes, men hvitt i bunn med sorte detaljer.... *elsk*

  SvarSlett
 9. Tusen takk for alle tilbakemeldinger damer. Det føles uvirkelig, men jeg gleder meg stort. Nå som jeg tør slippe det til. Så det kan jo også hende jeg får annet å tenke på fremover, om bloggingen blir sporadisk. Så vet dere det. Det blir ikke en babyblogg, jeg håper å fortsette med interiør.
  Skulle svart hver og en, men tar en felles her. setter pris på deres tanker, delinger og ord. Sender varme tanker ut til dere alle!

  SvarSlett
 10. Nice blog. I will keep visiting this website very often. I’m extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog.
  --------------------------------
  Thanh Le - HomeDesignLove.Com
  http://www.homedesignlove.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you Le Trung Thanh. That´s such an inspiring comment!

   Slett
 11. Å, dette høres kjent ut!! Jeg gledet meg ikke et sekund i løpet av svangerskapet. Med min bakgrunn var jeg sikker på at dette bare var lureri, en slem måte å få oss til å glede oss, og så skulle det gå galt. Til og med etter at han kom var jeg sånn. Ville ikke kjøpe inn for mye, for tenk om jeg jinxa det? Tenk om det skjedde noe, fordi jeg hadde sluppet meg løs? Nå er babyen 6 mnd straks, og det er først nå, såvidt, jeg tør å innrømme for meg selv at jeg er håpløst forelsket i han. Det var en vanskelig terskel å trå over!

  Babyrommet er råfint! JEg ventet med hele rommet til etter at han kom, dels for de ovennevnte grunner og dels fordi heller ikke vi visste hva vi fikk. Ikke det at jeg ville ha blått eller rosa rom, for jeg hadde nemlig bestemt meg for grått. Men når han kom ut, fant jeg en grønnfarge jeg syntes passet perfekt for han :-) Ikke at han bryr seg, han vil jo helst ligge under dyna mi! hi hi!


  Lykke til med innspurten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjenner meg igjen. Men jeg måttepå et punkt bestemme meg for å tørre. Og om det ikke går bra så har jeg iallefall fått ordnet og gledet meg. Skjønner veldig godt det med djingsinga! Får øyeblikk med frykt etter at jeg har sagt noe høyt eller ordnet noe.
   Takk for hilsen. Og fint å høre at du nå er forelsket.

   Slett
 12. Dette er så herlig! Jeg er så glad på deres vegne. Har fulgt med på bloggen din en stund så har skjønt det har vært en lang kamp og vei å gå.

  Men nå går det bra. Og det fortjener dere virkelig!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?