onsdag 23. januar 2013

CloudCheck! This has been on my list for so long. Now it´s done. Inspired by a lot of blogs and pinterest I now have made my own, very organic-looking strange cloud. Two different sides, stuffed with what was inside an old pillow. Then I added some weather using left-over ribbons I always save for later. I hope Mini will like it too. 

7 kommentarer:

 1. Så stilig! :) Jeg har også tittet litt på pinterest og lurt på om jeg skulle lage en uro av skyer. :) Så nå gjenstår det bare å gjøre det.. ;) Håper du har fine dager og nyter permisjonen. Tenk, om ikke lenge har du den lille i armene. :)
  Fin onsdag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei! Veldig stilig og særprega skyer! Men eg må benytte mogelegheita til å kommentere det store bilete du har i eit tidlegare innlegg - det var HEILT RÅTT! Akkurat no vil eg hive ut alt eg har i heimen og KUN ha eit sånt bilete på veggen! Aiaiai... :) Ha ein fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Billa Blå! Det er et flott bilde ja, laget av to kunstneriske venninner (og litt av meg...). Det er levende kunst som stadig får seg en liten endring. Det er supert å endelig ha et stort lerret på veggen. (Det er en stor treplate vi har malt på da, og skrudd i veggen med takskruer).
   Fin dag til deg også!

   Slett
 3. The sweetest cloud ever! :)

  SvarSlett
 4. Takk dere. Den ble iallefall personlig, med særpregede former...

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?