fredag 22. oktober 2010

En vanlig dag


...kan det se slik ut i stua. Raremannen klager stadig vekk på liggekomforten i sofakroken. Kanskje det kan føre til et aldri så lite utbytte en dag? Tror vi dropper chaiselong da. 

Lamper har byttet plass, for det er så mørkt etter klokka fem. Det hjalp å flytte en ekstra lampe inn, og flytte litt rundt.
Fine kassen får beholde bena enn så lenge. Orange hjul er etterlyst. Fin bok-, blad- og pleddholder. Nevnte jeg rotskjuler?
En av de mest brukte tingene jeg har sydd må være fatboy´en. Og putene. Tanteunger elsker å hoppe på denne, samt ligge eller sitte på. Snart kan du kjøpe en slik hos meg. 


Some pictures from our living room. We had to bring in some more light since it´s dark after 5 o´clock. So I rearranged some lamps. My old wooden box, which I got from my father, is perfect for hiding stuff like magazinez, books and remote controls. I´m looking for some orange wheels for it. And the most popular thing I´ve sown is our fatboy. My nieses and nephews love jumping and sitting on it. 

10 kommentarer:

 1. Bildene er bare spørsmålstegn når jeg titter.... Og bare dette innlegget. De andre bildene kommer opp!

  Ha en fin kveld! Håper jeg får sett bildene senere en gang. :-)

  SvarSlett
 2. Jeg ser også bare sp.målstegn..blir jo så nysgjerrig;)

  Kommer innom igjen for å titte senere!

  Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. Ser heller ikke bildene...

  Trappa vår er malt med trestjerners gulvmaling, er veldig greit med en maling som ikke lukter i 4 mnd etterpå og som tørker fort. Syntes den ble overraskende lite glatt, men er nok ekstra oppmerksom når ungene løper i trappa med ullsokker.

  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 4. Du har det så fint (jeg ser bildene dine da, men har vært plaget av spmtegn på mange andre blogger!?). Liker balansen du har i interiøret ditt og detaljene da, som tivolilampen, pleddene og den hjemmelagde fatboyen din. Jeg har kjøpt stoff til en stor gulvpute til ungene. Den skal også huse familiens ekstradyner. Men så var det å få tid med symaskinen da! Fin lørdag til deg :-)

  SvarSlett
 5. Så fiint du har det :) Kul lampe!! Og digger de sort/hvit/gule putene dine!!

  Ha en fin lørdagskveld!!

  Marit

  SvarSlett
 6. Hei! Flott stil og blogg du har, det er til stor inspirasjon. Hva skal du ha for en fatboy slim, tror du? :)

  SvarSlett
 7. Hei Rina! Fin blogg, og kult hjem. Si fra så fort du begynne å selge fatboy,- æ kjøpe gjerne to! Sylvi B.

  SvarSlett
 8. Jeg har noen fatboy´er klare. Skal prøve få tatt bilder. Kan også sy med ønskede farger i tillegg til sort/hvitt. 400 kr pr stk pluss frakt, høres det ok ut?

  SvarSlett
 9. 400,- høres supert ut!! SylviB

  SvarSlett
 10. Send meg en mail rarerina@gmail.com så ordner vi det.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?