lørdag 16. oktober 2010

Lyspærer


Og fikk en idé. Jeg liker å sortere søppel. Og lyspærer skal IKKE sammen med glass og metall.

Så jeg tenkte vi kunne samle dem i en liten eske med dymo på. Da tar vi bare med esken og legger de brukte lyspærene i elektronisk avfall ved returstasjonen. Enkelt og greit.

Made a little box for used light bulbs. Then we just take the box with us and leave the bulbs in the container, so they can be recycled. 

5 kommentarer:

 1. Smart! Og nå føler jeg meg som et miljøsvin, for lyspærer er jeg ikke flink å sortere riktig. Bare latskap fra min side og det finnes ingen unnskyldning. Skjerpings til meg selv.

  SvarSlett
 2. vet du jeg kom til å tenke på en ting - enten er jeg veldig "heldig" - eller så bruker vi ikke mye lamper her i huset, for jeg kan ikke huske å ha skiftet en eneste lyspære i dette huset i allefall....eller så gjør mannen det uten at jeg får det med meg ( akkurat som jeg føler at det er bare JEG som går å henter do papir og melk i boden)

  SvarSlett
 3. Jeg bytter heller ikke lyspærer, men har observert noen i søpla. Derfor måtte jeg lage. Går noen pærer her i mørketida. Huttemegtu. Men slår av mest mulig om nattA og når ute av huset.

  SvarSlett
 4. Burde også lage en slik for batterier ser jeg.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?