lørdag 14. mai 2011

Grønne tær

Dette bildet, som jeg ikke husker hvor fant, har lenge vært i inspirasjonsmappen min. Krukkene har jeg hatt lenge. Men jeg liker egentlig ikke grønnplanter. De ser iallefall ikke ut til å like meg. Likevel- nå er det forandret. Jeg vil ha planter. Ute og inne. Det skal spire og gro rundt oss. De to grønne vi har er i dusjen. Jeg koser meg med luking i bedene. Løk fra i høst er blitt til gule og orange tulipaner, og staudene som fulgte med huset kommer opp. Iallefall de som jeg ikke har raket vekk i min ryddeiver. Jeg tenker på blomster i krukker. Og veggblomsten er kjøpt inn. Det vanskelige er å finne ut hvor den skal få slå hull i veggen. For det er ikke ofte vi gjør det her til gards.  Jeg forbedrer feng shui´en rundt meg. Håper det hjelper. 


This is my weekendinspiration. Don´t remember where I found it. I´m improving our feng shui. Inside and outside. 

3 kommentarer:

 1. Jeg liker planter når plantene liker meg, og planter som liker meg trenger ikke å vannes så ofte, de har rett og slett ikke så mye i mot å bli glemt av og til. Jeg har en plante som ser ganske pjusk ut, men jeg synes ikke jeg kan kaste den ut når det likevel er liv i den etter flere år i mitt selskap. Jeg tenker at den viser vilje. Den vil være hos meg. Så da får den bli.

  SvarSlett
 2. Min nyanskaffede hengeplante er sterk, og dør om den får for mye vann. Perfekt hos oss! Jeg føler meg ekstra snill når jeg nå steller bedene og Ibsensripsbuskerogandrebuskvekster. Håper på god karma.

  SvarSlett
 3. fine plantene!
  ang. resturanter - om det er sushi er red sun i kong oscarsgate veldig god. brønsj på Nobel Bopel i Welhavensgate om søndagen kommer høyt oppe på listen, kaffe på kaffemisjonen ved korskirkeallmenningen er kanon på kaffe, og hanne på høyden er en økologisk herlighet. men hun stenger kjøkkenet kl seks.
  håper du får en god tur til bergen!
  god helg

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?