fredag 6. mai 2011

Holymacarony!Shit. Over 100 000 treff på bloggen min. Det synes jeg er noe å stort. Og over 150 følgere. Wow. Jeg har med vilje unngått gi-bort-utlodninger mot at du legger deg til som følger, reklamerer for bloggen min osv. Jeg vil og håper at du som følger meg gjør det fordi du liker det du får servert. Likevel. Nå som det er så mange som følger meg og inspirerer meg til å fortsette, tenkte jeg å vise at jeg setter pris på dere. Jeg vet også at flere følger meg uten å ha en blogg. Og det er fint. Men jeg vil så gjerne høre fra dere. Derfor trekker jeg ut en av dere som skriver en kommentar under her. Trekker du vinnerloddet skal du få en egen bartemann fra meg. Ubrukt såklart. Kjøpte to. Og nå skal han få komme ut og frem i et hjem, slik at han kan spre humor. Som han gjør hos oss. Jeg trekker 15.mai. Hurra.


Wow. Over 150 followers and 100 000 visits on my page. I have on purpose not held any give-away on my blog. I want you to follow it because you like what I do, not because you can win something by doing it. But when I now have so many readers I want to give something back to you. So therefore I will give a Mr Moustache to one of you guys leaving a comment underneath. You don´t have to have a blog, just write to me. You have until 15th of May. 

38 kommentarer:

 1. Jeg hiver meg med! :D

  Du vet at jeg digger bloggen din, men en god ting kan ikke sies for ofte; Jeg digger bloggen din!

  SvarSlett
 2. Hiver meg på denne jeg skal skal flytte til bartelandsdelen hehe..Hadde vært noe hihi:)Bloggen din er diggbar!Gratulerer med så mange følgere og besøk:)Go klem

  SvarSlett
 3. Hi there, here is one who likes your blog a lot!

  SvarSlett
 4. Heej! Jag gillar verkligen din blogg för den ger mig inspiration. Jag som aldrig ens tittat åt svart-vitt är som betatt av det nu... jag skall härma dig rätt av och måla en sådan skoltavlefält på väggen så man kan skriva små meddelanden till familjen. Barteman är min favorit som väldigt gärna skulle få flytta hem till mig... jag tror att han skulle trivas rätt bra hos mig ;-)

  Trevlig helg! Kram Lotten

  SvarSlett
 5. hipp hurra! gratulerer med både treff og følgere :) de sorte dråpene dine er så fine, merker at jeg må en tur på panduro for å kjøpe sort folie! ha en deilig helg!

  SvarSlett
 6. En bartemann hadde vært hjertelig velkommen hos meg. :)

  Gratulerer med gode besøkstall! Fine bloggen din fortjener masse besøk.

  SvarSlett
 7. Elsker bloggen din. Jeg tenker pa a starte en blogg jeg og, er altfor usikker og er redd for at det blir for overfladisk. Men det er i hvert fall ikke bloggen din. Du viser sa mye om deg selv uten 'a fortelle' det, hvis du skjonner. (Noen ord mangler noen norske bokstaver. Det er fordi jeg bruker en Nederlandsk baerbaer na;).

  SvarSlett
 8. Gratulere Rina! e innom bloggen din hver dag å like den kjempe godt:) KRAM

  SvarSlett
 9. Heia Rarerina bloggen! Den er virkelig 'rare' og super inspirerende. Takk! Og så koselig at du vil gi bort en bartemann. ELSKER bartemannen!

  SvarSlett
 10. Åh jaa - bartemann skulle jeg gjerne hatt! Grattis med stort tall - og ha ei fiiin helg!:o)

  SvarSlett
 11. Åååå jeg ønsker meg en bartemann! Nydelig bilde av den sorte mannen og deg i refleksjonen!

  SvarSlett
 12. Jeg er med på leken:) Ramla inn her hos deg via Maganda, og her har jeg blitt... Du tar så flotte bilder!!!

  En bartemann hadde passa fint i kroken ved inngangen. Velkomstkomite er kjekt å ha:)

  SvarSlett
 13. Savner barteland jeg, så en bartemann hadde vært veldig velkommen hjemme hos meg :)

  Gratulerer så mye med store, runde tall! Og det må jo smake ekstra godt når du vet at det er ingen som har hengt seg med bare for å vinne noe.

  SvarSlett
 14. Klart jeg må være med på feiringen! Bloggen din er avhengighetsdannende, så vet du det ;-) Jeg bor jo i barteland, så en bartemann hadde vært perfekt! Satser på vinnerlykke :-)

  SvarSlett
 15. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 16. Gratulerer:) Jeg følger bloggen din fordi den er litt "spesiell", altså at den skiller seg ut fra mange andre blogger. Liker å titte innom her:)
  Keep up the good work!

  SvarSlett
 17. Kjempebra blogg, og ikke minst kul interiørstil som er spennende å følge med på :D

  -Kine

  SvarSlett
 18. Du har en sinnsykt kul stil. Akkurat etter min smak, derfor alltid like spennende å lese dine oppdatteringer! Fortsett med sort og hvit!!

  SvarSlett
 19. Spennende blogg! Skiller seg ut fra mengden av snabby chice og fransk bondestilinspirerte blogger, herlig :)) Bartemannen ville frisket opp her ute i fjorden!

  SvarSlett
 20. Digger bloggen din, den ligger i "leseren" min. En bartemann hadde både jeg og min samboer digget - han sparer til ordentlig bart (som kiler veldig når vi kysser, er ikke helt begeistret ;)). Krysser fingrene for at mitt lodd blir trukket :)

  Marit K

  SvarSlett
 21. wow en bartemann trenger jo et hvert hus! Jeg er selvfølgelig med, og kan ikke få sagt mange nok ganger at jeg liker bloggen din kjempegodt!
  Gratulerer med så mange treff!

  SvarSlett
 22. Gillar din blogg mycket! Grattis till många läsare! Skulle bli superglad om jag vann!

  Sara

  SvarSlett
 23. Jeg følger bloggen din fordi jeg liker den med sin bartemann, sine kontraster i stil og personlighet og sine fine betraktninger! Jeg trenger ikke premie for det;)

  SvarSlett
 24. Hei, jeg må slenge meg på det som er skrevet over, liker bloggen din veldig godt :) Leser den ofte, selv om jeg ikke er mye inne og kommenterer - du er fast innslag på min søndagsbloggleserunde!
  Som trønder er jeg selvsagt svak for barter! ;)

  SvarSlett
 25. Fabjuløs!
  Det er ikke rart du har mange følgere, her er det jo så fint å være!
  Jeg digger bloggen din og jeg digger bartemannen!
  Det blir jo ikke fart uten bart osv..
  Glad søndag!

  SvarSlett
 26. Fant bloggen din gjennom boka "Made by me, gratulerer med den foressten - for en flott bok! Jeg vil gjerne være med på give away'en din :)

  SvarSlett
 27. Gratulerer med så mange så mange følgere og utrolig mange treff på bloggen! Jeg er innom hver dag og bloggen din er super duper! Håper du får en flott uke!

  Klem!

  SvarSlett
 28. wow! skal bartemannen byttes ut? jeg vil med stor glede la han bo her! herlig blogg du har, rarerina! jeg blir inspirert!

  SvarSlett
 29. hei, jeg er av de som er her ofte - og kunne virkelig tenke meg en bartemann - men kommer igjen uten ogsaa!!!!

  SvarSlett
 30. Hei min venn!

  Så gøy med fine tall! Sjølv om tall er tall, og egentleg litt tull. For det viktigaste er alle ansikta bak talla og at me alle diggar bloggen din! Fordi du er Rina. Og Rina er mange ting! Tøff og kul og glad og sårbar og sprø og og og...Og skulle du ein dag slutte å formidle, så ville me savne deg!!

  Stor klem til deg!

  SvarSlett
 31. Kul bartemann! Jeg er innom bloggen din fordi jeg sjekker ut bloggene til dere andre som har bidrag i Made by me. :)

  SvarSlett
 32. Grattis med masse lesere. Blogging er gøy, men det er ekstra gøy når noen leser og ser på det man gjør. :) Bartemann kan bo hos oss. Vi har alt en bartemann i huset så han blir ikke ensom..

  SvarSlett
 33. Hei! Jeg har fulgt med bloggen din ei stund nå. Tror jeg leste om den før jul, etter den design-messa du deltok på. Kan det stemme? Ble nysgjerrig på bloggere/skapere fra Tromsø. Og her har jeg blitt Ü Fantastisk fine bilder, og jeg er imponert over noen som får til det jeg ikke får til, en gjennomgående stil. Bartemannen er velkommen i heimen vår!

  SvarSlett
 34. Hei!
  Fast leser av bloggen din, uten blogg. Jeg bruker all den tiden jeg kunne brukt på egen blogg til å lese andres. (: Noen må gjøre det også.

  - Mette

  SvarSlett
 35. Tusen takk for fine og inspirerende ord damer! Jeg har tatt turen innom dere alle, og er så glade for å høre fra dere. Jeg skulle ønske jeg hadde en bartemann til dere alle. Men dere er i mine tanker. Trekning til helga. Håper å høre fra deg som leser men ikke har kommentert enda. Er så nysgjerrig på dere, jeg.

  Lag en fin dag, og vær god.

  SvarSlett
 36. Flotte tall, gratulerer! Jeg fant bloggen din etter å ha kjøpt et av produktene dine på julemessa i fjor. Følger vanligvis ingen interiør-/designblogger, men her er jeg jevnlig innom. Liker spesielt godt alle ordene du lurer inn i interiøret!

  SvarSlett
 37. Da har sambo som aldri er her inne) sagt et tall, og bartemannen sskal sendes snart!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?