søndag 5. februar 2012

På sofakjøret


Igjen. Det kan virke som jeg har en slags sofabedrift. Men nå ble altså ikke mitt siste kjøp så veldig vellykket. Sofan er fin den, men med litt for lite sitteplass. Jeg kjøpte den visst i den minst sosiale delen av vårt liv, og tenkte ikke så langt. Og liggeplass. Det savner vi. Den må romme to. En lang og en kort. Det blir mange stoler og litt rotete uttrykk når vi får besøk. Så nå har jeg lært. En sofa skal kunne slummes i, besøkes i, sittes i og ellers også se bra ut. Såklart. Så nå kan du få kjøpe denne Ikea Karlstad 3-setersen om du vil. Vår nye kommer i vinterferien, og jeg kan knapt vente til å slenge meg neppå. Jeg trenger bare en liten sjeselong. Langemann får 3 meter å strekke seg på. Det får vel holde?


Yep, I´m selling our sofa again. This one turned out to be too small for our needs.  

6 kommentarer:

 1. Sofa er viktig, både utseende og funksjon. Vi er fem som skal sitte, ligge, slenge, turne og huse gjester.. Vi får ikke stor nok sofa, okke som ;D

  SvarSlett
 2. Hei:)
  Ja man skal prøve et par før man finner helt ut av det..
  Håper den nye blir bra..
  klem

  SvarSlett
 3. Hehe, sofa er jo nesten hjertet i et hjem.. Her tilbringes det mye tid, både alene og sammen med andre.. Sittende, liggende, på skrå, opp ned:) Gleder meg til å se ny sofa på plass!

  SvarSlett
 4. Hei Rina!
  Jeg lurer på hvor du har fått tak i den puta med sort/hvitt glidelåsaktig mønster? Kjempefin var den! Me wants..

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?