søndag 2. oktober 2011

DagerRolige dager på hytta var fint. 


Lovely days spent in the countryside. Slow living for two is good. 

8 kommentarer:

 1. Nydelege haustbilder!! Ser ut som ei fantastisk helg! God vekestart til deg! (- eller er ferien faktisk begynt? Me har haustferie neste veke. Gleeeer meg!!)

  Klem

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder og fikk sikkelig lyst på hytte på fjellet nå ;) hehe.
  Klem Silje

  SvarSlett
 3. Votter og lue allerede?? Her har vi jobbet ute i singlet i helgen! ;) *bare for å gni det inn..hihi*

  Men det så absolutt deilig ut å være på hyttetur og nyte natur! Ei slik geit har jeg liggende i sofaen min. Anders heter han. Litt rart når man vet navnet på geita skinnet kommer fra. Men jeg vet at Anders har hatt det beste geiteliv man overhode kan ha. Så det er greit. Og han er veldig god under pumpen på de stadig kaldere høstkveldene ;)

  SvarSlett
 4. Det så virkelig fint ut også!
  Herlige bilder :)
  Da er batteriene ladet for en ny uke skjønner
  jeg ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 5. Ja bare gni det inn. Men jeg er fornøyd. Vi har hatt den varmeste september på 80 år. Så nå har vi endelig kunnet fyre med ved. Hørt vinden suse, sett blader fyke, siv bøye seg og tatt på jakke med hette for å gå på utedo. Det er fint.
  Finfin uke til dere også!

  SvarSlett
 6. Såg virkelig idyllisk ut! Nydelig. Og jeg har en ekstern blits til kameraet, og syns det fungerer greit når det ikke er skikkelig lys ute til å hjelpe meg. Bruker den mye på denne halvdelen av året.

  SvarSlett
 7. Nydelege bilder!!! Oh, I would like to be in that place :)

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder og fine ord. Og for en fantastisk thermos !! (sånn hadde pappa'n min da jeg var lita jente for leeeeeeenge siden) Nostalgi....

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?