lørdag 15. oktober 2011

Inne
Stig på. Trø inn. Kom. Yttergangen er så godt som ferdig. Jeg liker den. Endelig gul ytterdør. Inne. Etter flere år på ønskelista. Så sa han gul. 1,5 liter maling. Og gult ble det. På en side. Det er det indre som teller. 


Finally our door is yellow and our hall is ready. Yellow Lego is the best. They just scanned him in the store, and then I got this color.

6 kommentarer:

 1. Stilig med gul dør! Veldig modig :) U go girl! :)
  Tror ikke jeg hadde fått min kjære med på gul dør, men kanskje en dag... ;)

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 2. Døren ble KNALLFIN!!! For en kul mann som ble med på det :-) Legoboksen har vi også, morsom og praktisk. Til uka skal jeg endelig ta tak i gangen vår også og nå skal jeg jaggu meg begynne å bearbeide mannen litt når det gjelder den kjedelige inngangsdøra(som skal skiftes ut når tiden er inne). Her er vi tidlig på´n i dag, sånn er det med unger i hus. Ha en flott dag der oppe i nord :-) Klem

  SvarSlett
 3. HEI! I love your letters and that door. It's AMAZING! I love the color. So bold and fresh. Very nice indeed. Hope you have a good weekend!

  SvarSlett
 4. Kjempestili!! Digger den freshe fargen!! Grattis!! =)

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ! Den ble kjempetøff!!

  SvarSlett
 6. Nydelig! Liker det grafiske intrykket vi får av leilgheten, godt å hvile øynene på. Og god inspirasjon for en stakkar (?) som pusser opp og har valgets kvaler om hva som funker.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?