søndag 8. august 2010

Moderne baking


Nei men da er jeg klar for skoleåret. Hva tror du ungdommen sier til slike nye bakekunster? Herlig brukthandelfunn. 
I´m ready for work. What do you think my students will say about this modern ingredient baking soda? 

6 kommentarer:

  1. har norsk skole skole kjøkken lengre da??? skjønner ikke hvorfor de kan klage over hva ungdommen spiser så lenge de tar bort skolekjøkkenet..Vi hadde ei heks som vi trodde var minst 30 år eldre enn foreldrene våre ( tror ikke det er 10 år engang!) og selv om jeg vasker opp - som nå på hyttaa som hun lærte oss så er det ikke så mye annet enn fløyelsgrøt oppskrifta som sitter i lenger - jeg og HANNE på min gruppe slikka på de største bollene så gutta ikke ville ha de - tenk å huske så godt fra du gikk i 4 klasse...
    MEN jeg tror det hadde vært smart å fortsette med skolekjøkken jeg, men så syns jeg jo også at alle burde ha livsynsundervining på skolen....

    SvarSlett
  2. Fantastisk bok Rina, den blir sikkert å slå ann hos elevene til høsten.
    Tar meg den frihet å kommentere innlegget ovenfor. Elevene har da både skolekjøkken (nå: mat & helse) og Livssynsundervisning (nå: Religion, livssyn og etikk)i skolen også i dag!
    :-)

    SvarSlett
  3. Elevene har mat & helse samt RLE som nevnt over. Men for lite mat & helse, synes nå jeg. Bare et år på barneskolen og et år på ungdomsskolen. Likevel er våre elever heldige som får m&h hver 3.uke gjennom hele ungdommskolen. Og det ser ut som de trives med å lære lage sunn og god mat. Heldigvis.

    SvarSlett
  4. I think when it comes to baking you have to trust the classics: There's no better recipes than granny's.

    SvarSlett
  5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  6. Julia, that should have been the words under my pictures!

    SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?