søndag 18. september 2011

Høst først


Min venninnes bestemorklokke sier meg at det er høst. Jeg merker det. På strømpebuksefronten. Kulturklemma. Gulvtepper. Fargene. Pledd og tøfler. Symaskin og strikkeklubb. Gode saker. 


I love autumn. 

8 kommentarer:

 1. ...elsker høsten selv
  Fargene..stemningen og kveldene :)

  Nydelige stemningsfulle bilder!

  SvarSlett
 2. De tøflene så jommen gode ut....Jeg må få meg non gotøfler selv ass.

  Fine bilder!

  SvarSlett
 3. Deilig høststemning! Alle årstider har jo noe flott ved seg, og høsten har definitivt lunheten og fargene som følger med. Jeg tror jeg har sagt det før, men jeg digger virkelig salongbordet ditt! Ønsker meg et slikt selv.

  Ha en fortsatt flott ukeslutt, og nyt godstemningen inne!

  SvarSlett
 4. Ja, enig!! Ullgenseren er på.. nytt strikkeprosjekt på gang.. noe varmt i koppen =) Ha en fin søndag!! =)

  SvarSlett
 5. Klokka som skulle byttes ut med speil - hihi;) Fin kjole! Spent på ka det gule garnet skal brukes til? E har kjøpt salongbord i teak til 250 kr. Heldigvis ikke alle som er overpriset. Du e fin!

  SvarSlett
 6. Takk!

  Godt ikke alle er like overpriset som her i byen nei. Men det var verdt det. Skal ha det til jeg blir gammel. Det gule skal bli noe av det eneste jeg kan og orker strikke - en hals. Spent på om fargen er lur å ha opp mot ansiktet. Men men. Myk angora iallefall. Og platten hos venninna minte meg på kortet jeg har. Det er hengt opp som påminnelse.

  SvarSlett
 7. Nå fikk jeg lyst til å kjøpe den kjolen og oransj strømpebukse til. Stod og klemte litt på kjolen her om dagen faktisk, men kom fram til at jeg har nok kjoler. Men kan man ha det da? Hm. Og lønna kom i dag også... Og jeg har jo gått opp i lønn... Men nok om det. Liker stemninga! I dag skal jeg faktisk jakte på et par lampeskjermer og noen puter etter jobb. Ja, det skal jeg jammen: Så får vi se om det blir kjole også... :) Ha en FIN mandag!

  SvarSlett
 8. Jeg tenkte at det var litt dumt med en kjole som skulle se gammel ut. men jeg likte fargen. Jeg prøver noe nytt. Blir nok ikke strømpebukse i samme farge til, det blir litt vilt for meg... en ting av gangen. Jeg skulle jo bare innom og se, og så ble det det ene og det andre.
  Fin uke til dere, det er så godt å høre fra dere.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?