tirsdag 6. september 2011

Med utstyret i ordenTenk at en malerulle kan være så fin at jeg må ta bilde av den før den rulles i strukturmaling. At gulvbelegg blir et knall koppunderlag, og at en arbeidslampe får henge etter malingsjobben er gjort.  Håper jeg. Vi får se. Gangen er malt, men ytterdøra sliter vi litt med. To be continued. 


I love the way these simple things just makes mw want to take pictures. 

6 kommentarer:

 1. Hei.først vil jeg si at du har en knallfin blogg:)Har fulgt deg et års tid nå:)Men til mitt spørsmål:ser at du har et slikt gulvbelegg i sort,det er det samme belegget vi tenker å legge i yttergangen,har du det selv på et gul,og itilfelle hvordan er det blitt etter bruk,blir det fort stygge merker på det,hvordan er det å holde rent:)

  SvarSlett
 2. Heldige deg! Jeg vil også ha vårt i yttergangen. Men vi er ikke enige, og mannen mener vi ikke kan legge det oppå fliser med varmekabler under. Og vi river ikke gulvet. Så... Jeg tenker segle 6 kvadrat gulvbelegg om noen i nord er interessert. Vi skulle bruke det i trappa, men det ble pusset og kjempefint uten belegg. Så nå står det der i kjelleren stakkars. Men jeg skal høre med min venninne som har et slikt på kjøkkenet sitt. Kanskje hun har tips.

  SvarSlett
 3. Tips til gulvbelegg: impregner/smør det inn med det de anbefaler i butikken. Det var de sene med, og fikk en del flekker og skjolder på gulvet. Men om gulvet oppfører seg som støvlene mine, hjelper det å pusse. Jeg pusser med størfangerRens (gummirens/polering). Hør i butikken. Ellers er det greit å holde rent. Lykke til. Det blir nok knall!

  SvarSlett
 4. Tusen takk,det var gode råd:))

  SvarSlett
 5. Tusen takk,det var gode råd:))

  SvarSlett
 6. Tusen takk,det var gode råd:)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?