søndag 4. september 2011

Upraktisk estetiskFine knagger fra Åhlens. Men så upraktiske. Døra går ikke igjen, og er derfor uaktuelle på badet. Upraktisk estetisk sier raremannen. Jeg er enig denne gangen. 


Good looking but not functional. We can´t close the door, therefore they´ll have to leave our bathroom. So sad. 

5 kommentarer:

 1. Oi, merkelig! Har samme knaggrekken fra ålens.. Men min dør går igjen!

  SvarSlett
 2. Joda, om døren går inn i rommet finker den, om den skal henge på innsiden av døren. Men om døren går ut av rommet, funker den ikke.

  SvarSlett
 3. Hva med å prøve knaggen på et kjøkkenskap? Eller bak på en stol, eller over et speil? :) Jeg hadde en lignende knagg, og den passet ikke noen steder :)

  Det er godt at noen blogger ærlig om at ikke alle vakre ting er praktiske :) Men misforstå meg rett: vakre ting vinner alltid over praktiske ting :o)

  Klem fra Lilja

  SvarSlett
 4. Jeg prøver alltid finne praktisk estetiske saker. Men noen ganger vinner estetiskken ja. Likevel, knaggen ble byttet i en uten knotter. Og så henger den andre med kuler på arbeidsrommet. Der går døren inn i rommet. Kan jo hende jeg vil henge noe der også.
  men skap og speil var en god ide.

  SvarSlett
 5. Hvis du har firkantet dusjkabinet kan du henge den der, til håndklær eller klær du bruker MYE! Det bruker jeg en slik knagg til :)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?