torsdag 22. september 2011

Vinkel

Sometimes I get a little sick and tired of our home. Once I told a friend of mine what I was thinking. She took my arm, led me out on our balcony, placed me in front of the window and said: Look. This is a home. This is your home. See how cosy it is? How much work you´ve put down here? 
Every time I get those thoughts, I go to look from a different angle. It works.

6 kommentarer:

 1. Veldig kloke ord ja.

  Men kjenner meg igjen i det du tenker. Selv om jeg elsker hjemmet vårt, så drømmer jeg alltid om noe annet. Noe større. Med mere vinduer. Med mere takhøyde. Med parkering rett foran døra. Med større kjøkken. Med vaskerom. Og hobbyrom.

  Men så ser jeg meg rundt i hjemmet mitt. Og så er jeg fornøyd fordet om.

  :)

  SvarSlett
 2. Jeg tar meg selv i å ønske mer og annerledes. Og må da hente meg inn igen og verdsette det jeg har. Man må ikke la seg rive med. Det er så lett. Da vil man aldri bli fornøyd. Jeg prøver å tenke slike tanker hver dag. Og det hjelper. Man har alltids noe p være takknemlig for. Og livet er mer enn farger, stiler, møbler og stæsj. Heldigvis. Men som noen sa til meg her inne: man behøver de små ting For å takle de store.

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Kloke ord-veldig godt sagt!*smile*
  ..vi har det vel alle sånn av og til kan jeg tenke meg...men godt å prøve tenke på hva man faktisk HAR, og prøve se det fra...ja, som du sier...en annen vinkel...et annet perspektiv rett og slett*smile*

  ...likte bildene jeg*smile*

  KLem klem

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?