mandag 5. september 2011

Ikea- alle hjem blir like?

Via Babyramen kom jeg til Livet hemma som viser fine tekstiler fra Ikea. Ved første øyekast syntes jeg å dra kjensel på noe. Her i gården liker jeg å blande Ikea med hjemmesydd og arvet. Kan du se hva jeg snakker om? Og du, det er bestemt at vi skal få varekjeden hit til byen. Men det kan vel ta noen år før jeg kan gå og kjøpe meg det gulvteppet...

5 kommentarer:

 1. Du tar virkelig helt fantastiske bilder, Rina! Og hjemmet deres er så lekkert. Tror ikke ditt hjem kommer til å likne noen annens selv om IKEA kommer til Tromsø. :)
  Etter 8 år i Sverige, kjenner jeg at jeg er veldig mettet på IKEA faktisk, så vi har gått til innskjøp av en masse møbler som _ikke_ er IKEA. :)

  SvarSlett
 2. Synes den nye Ikeakolleksjonen er topp :)
  Alt trenger jo ikke bli likt med litt mix og match!

  Og bor du tilfeldigvis i Tromsø kanskje? Leste akkuart at Ikea skal til Tromsø, hipp hipp hurra :)

  Ha en toppers ukestart!
  Signe

  SvarSlett
 3. så snygga bilder!! Gillar ditt hem:-)

  SvarSlett
 4. Mettet av Ikea - jeg har begynt å legge merke til folk som har klassikere fra Ikea - ikoner, som er verd å ta vare på - skulle ønske jeg var en av dem - jeg gikk til basis innkjøping på Ikea for 5 år siden og NOE kunne jeg godt tenkt meg å bytte ut, men det blir jo litt som når man handler på Hennes - man MÅ jo ikke ha det man kjøper på Ikea livet ut...
  og så klarer gudskjelov noen å gjøre Ikea til sitt og dermed blir det ikke helt likt hvordan alle andre har det - selv om de har mye av de samme tingene!!! Jeg må snart ta meg en Ikea tur gitt;-)

  SvarSlett
 5. Jeg liner IKEA. Men vil ikke ha et IKEAhjem. Bare detaljene. Og de lure løsningene. Herlig engasjement her!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?