onsdag 16. juni 2010

Den som intet våger-intet vinner!

Vi pusher elevene våre. Vi ber dem synge alene i mikrofon, danse, spille, sy, underholde, by på seg selv, tegne, male, skrive, stille ut... Vi sier : det er bare å gjøre det. Men er vi flinke nok til det selv? Du vet den følelsen: du står på stupebrettet, skjelver i bena, vil ombestemme deg og snu, gå ned fra 10´metern, dra hjem. Du står så nært kanten at en liten mus kunne dyttet deg utfor. Du vil snu, men kommer på hvor mye du vil angre når du ser andre hoppe. Du vil aldri glemme det. Hver gang du ser andre hoppe vil du tenke på din feige lille tvilling.


Slik var det i høst. Elkika & jeg var på marked. Vi hadde selvtillit. Vi tenkte: ja det der kan vi. Vi blir med neste år. 


Vi har sydd. Til høsten. Men vi har vært så ivrige at vi har et lite lager. Så vi har hoppet! Iallefall fra 5´metern. Den lille musa skøv oss. 


Vi har hatt en liten salgsbod på jobben. Hjertet hamret. Ville noen kjøpe? Ville noen ha våre egendesignede saker?


Ja!
Iiiik! Hurra! Vi hoppet. Vi føler oss så levende. Nå er det bare å svømme til kanten, komme seg opp stigen og hoppe på nytt. Vi er klar for bestillinger.


(Bildet er kun et utvalg av mine saker. Jeg er usikker på om Elkika vil legge sine utrolig fine saker ut på nett. Jeg håper det, hun lager nydelige sminkemapper!)


Now you can order. I´ve jumped! 

11 kommentarer:

 1. Så fine ting du lager! Nydelige stoff-sammensetninger og tekstene er jo bare RÅ!!!!

  SvarSlett
 2. Så godt at du var modig Rina! ;-) Du lager flotte ting, du kan godt hoppe fra 10 meteren også.
  Dette var dessuten et godt skrevet innlegg. ;-)

  Alt godt fra Eirin

  SvarSlett
 3. Kjør på RareRina, den som intet våger, intet vinner. Bare publiser og legg ut..Og i morra syng æ i mikrofon foran eleva og foreldra...gulp!! Men heldigvis sammen med dæ.. :)

  ELKIKA

  SvarSlett
 4. Så herleg beskrive - og KJEMPEFLOTT at du hoppa!! Du lagar jo kjempefine ting, skulle bare mangle at du får seld!! STAS!

  Klem

  SvarSlett
 5. Herlig innlegg. Gleder meg til salgsinnlegg.

  SvarSlett
 6. Har enda høy puls! For en dag-hele skolen danset GLOW, vi har sunget i mikrofon, solgt saker...

  Takk for fine tilbakemeldinger, det er alltid så morsomt å få kommentarer her. Og det er bare å bestille om det er noe dere ønsker.
  Skal få lagt ut Elkikas saker også. Superfine saker.

  SvarSlett
 7. Såå mye fint!!! Godt dere hoppet, for dette MÅ så absolutt ut i "verden" :)

  SvarSlett
 8. Bra innlegg! Og gratulerer med et vellykket hopp! Du lager så mye pent, så du hadde ingenting å frykte! Har tenkt litt på det selv, men tviler på jeg får tid til å sy så mye fremover....Begynner i ny jobb på mandag! Og vesla er bare 6 mnd! Hjelp! Ingen lang ferie i år nei....

  SvarSlett
 9. Rina er så flink... så utrolig flink!!

  SvarSlett
 10. du er flink altså!!! Jeg har et lite problem jeg og det er at jeg er impulsiv nok til å hoppe først - men hopper noen før meg - er det nesten ikke verdt å hoppe;-) Deilig er det å se andre hoppe og FÅ DET TIL! Gratulerer sier jeg!!!

  SvarSlett
 11. så bra at dere meldte dere på for det er gøy å selge på marked - og kjempefine saker! Jeg er ikke like godt i gang som dere, og satser på en intensiv sy-høst!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?