søndag 4. juli 2010

Sommerdrakt

Ukas favoritthytteplagg: En gammel islending. Ullsokker. Flere lag. Gresset er grønt. Jeg er hvit.


My summeroutfit. The Islender was the sweater of choice of the Arctic and Antarctic explorers in the early 1900's. My choice of this week in 2010 too. But the grass is green here though.

4 kommentarer:

 1. Ja ull er gull året rundt!
  Lillegutt har stort sett hatt på seg ull hele sommeren. Ikke mye shorts og t-shirt nei, men vi står han no av og koser oss vi ;)

  SvarSlett
 2. Kan ikke skryte av mye sommer vi heller, men det har bedret seg de siste dagene. Varer vel ikke så lenge, så vi får nyte sola mens den er her. Jeg for min del kan godt vente en uke til på sommervarmen ;-) Er foresten enig med deg i at de eldre bøkene til Paumes er best. Ha en fin ukestart :-)

  SvarSlett
 3. mamma og pappa har noen fine venner som har ei kjempe fin hytte som vi har nøkkel til - og hvor vi kan reise - så lenge vi ikke er invitert av dem - og de ikke er der. Der tar jeg fort på meg islendingen, raggsokker og gummistøvler - minimum mannen kommer nok aldri til helt å skjønne denne idyllen som jeg har der - hvor jeg nekter å gå på vanlig do inne, men går ut på utedoen ute - mye mere koselig spør du meg....

  SvarSlett
 4. Jeg hadde også støvlene med. Viking. Skogsarbeid og fjæratur er tingen!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?