søndag 16. januar 2011

Stille morgenBegynner jeg å bli voksen når jeg våkner kl 09 på en søndag, og ikke får sove lenger?Leker litt med kameraet mens jeg ennå kan. Jeg rekker iallefall noe av det deilige dagslyset! Innenfra...og kommer på alt jeg skulle ha gjort. Jeg skulle ha klippet ut dråpene til veggen i gangen, jeg skulle ha tapet opp klart til å male tavlevegg, jeg skulle ha gått meg en tur i lyset, jeg skulle ha lest litt bok, skulle ha skulle ha skulle ha. Likevel ble jeg sittende å se på blogger. Lenge. Fotografere litt. Sulle rundt i mårnkåpa. Nå skal jeg ta med kaffe på senga til kjæreseten. Alt jeg skulle ha gjort får jeg vel alltids gjort. Senere en gang. 

Just a lazy morning alone, playing with my camera and thinking of all I should do. Still I´m just sitting here, reading blogs. Now it´s time to wake up my boyfriend with some coffetime in bed. I love sundays. 

6 kommentarer:

 1. Så herlig, det er godfølelse det! Ha en fin søndag videre :-)

  SvarSlett
 2. Hi,hi...som jeg skulle sagt det selv, man er rett og slett kjempevoksen når man ikke får sovet til langt ut på dagen på søndager, selv så bare er jeg lys våken kl. 08.00...herreligheter så voksen er jeg da;)) Fine bilder fikk du tatt i allefall, ha en fin søndag videre...klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 3. Yes, me too..
  Lovely pictures. I can imagine you're enjoying yourself with doing absolutely nothing. It looks so nice overthere!

  SvarSlett
 4. Thanks for your comment on my post!
  Try google chrome (instead of internet explorer), I don't know if it's available in your country??? But with google chrome you can easily translate the foreign pages in the language you want :)
  Good luck!

  SvarSlett
 5. Hei

  Jeg liker bloggen din ...

  Klem B (Tussebu)

  SvarSlett
 6. Flott bilde over spisebordet! Her er svart bannlyst i interiøret men elsker å se på bildene fra hjemmet deres..der er det skitkult! ;) Har veldig lyst på dråper å henge på veggen selv..kan jeg spørre hva det er du lager de av?

  Figurene på det Mummistoffet er så dumt plassert i forhold til hverandre så gulpekluter kan det ikke bli, med mindre man klipper ut figurene og applikere de på et annet stoff..og på et barnedynetrekk vil det bare bli mesteparten halve figurer. Så tror det blir puter og handlenett, til jeg får litt mer tålmodighet så jeg kan applikere :)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?