fredag 30. desember 2011

Bonanza


Oppsummering. Ikke alt er bæsj. Men året har vært tungt. På mange måter. Bloggen har vært mitt fristed. Noen ganger mørkere enn andre. Det er deilig å ta bilder av fine ting, og leke at livet er herlig. Livet er kontraster. Opp og ned. Berg og daler. Og jeg har mye å være takknemlig for også. Jeg er glad du leser, kommenterer og tenker. Jeg er glad jeg har familie og venner, en kjæreste og kolleger jeg setter stor pris på. Men mye annet kunne jeg klart meg uten. Likevel har det formet meg. Så. I motgang blir man sterkere. Bare litt mye forming dette året. Med lyse tanker om 2012 ønsker jeg deg godt nytt år med min bildebonanza. Som oppsummering. Takk for at du er der. Jeg skal bli lysere. Snart er sola her. 
Jeg harblitt 30solgt en sofaspist en del eggfått tavleveggrevet en peismistet en babykjøpt en sofasatt inn ny vedovnforelsket meg i Københamnlekt med teiptrent litestrikketbetalt skatt med gledegråttbesøkt noen, men slettes ikke allejaktettatt eksamenknust iphone begynt å like rødtstemtskrevet listerlest en bokspist kanelbollerkrangletplukket bærmalt yttergangsyddknasket hormonerdanset littmalt lister vært tantesolt meg i Kroatia blitt grønnere & skjønnerelekt med en hundtrøstetmalt gul ytterdørskrevet mer på listerlaget rabalderhatt besøkblitt mer tantekrysset på lister gitt gaverundervist yogalaget en vedkassefått flere rynkerhytteturerbesøkt Mummiene blitt solbrent i Portugalstrikk & drikkmistet svigermormøtt Pushwagnerpusset trappgått i hikjøpt for mange lamperbygd pepperkakefunkisvært for lite på turgråttmassert meg selvkjøpt en skinnveskedeltatt på markedtrent yogafått gaverlaget kroppsskrubbmistet gnisten kysset litt

15 kommentarer:

 1. Bare hyggeli :) og takk! E du i Tromsø sidn du vet ka K1 e?

  SvarSlett
 2. Åh:( Nå følte jeg mange biter falt på plass. Jeg liker bloggen din så godt. Håper 2012 blir fint.

  SvarSlett
 3. Liv: jepp
  Kaptein: takk. I lige måde.
  Og ellers- jeg er ikke en bitch fordi jeg vil. Men jeg skal prøve å være blidere. Til neste år. For jeg har mye å være takknemlig for også!

  SvarSlett
 4. Et riktig godt nytt bloggeår ønskes deg!

  SvarSlett
 5. Du er fin! <3

  Janne LN

  SvarSlett
 6. Godtgodtgodt og innholdsrikt nytt år ønskes til deg. Får si som Kaptein Biff, at mange biter falt på plass nå. Hadde et like bedritent år som deg for tre år siden, men siden har alt blitt mye lysere. Håper 2012 blir året for deg og dine! Liker bloggen, både de mørke og lyse sidene, for ikke å snakke om alle de flotte og inspirerende bildene. Gleder meg ti å følge deg videre:)

  SvarSlett
 7. Fin måte å få sagt det på! Tilfeldig plassert, sammen med alt det fine du har utrettet og opplevd i 2011. Du virker bevisst og reflektert, så jeg har skjønt at du har gode grunner for å føle, tenke og skrive som du gjør...Takk for at du deler dine "lyse og mørke tanker" sammen med flotte bilder av kult interiør. Du vet det nok selv; men du er utrolig flink. En liten hilsen med de beste ønsker for året som vi nå er gått inn i!

  SvarSlett
 8. Veldig fin oppsummering. Du har en flott blogg, selv om ikke alt er solskinn! Jeg ønsker deg et veldigveldig fint 2012 - med mye mer opp enn ned! Klem fra Ellen*

  SvarSlett
 9. I knew. Syns du er meget modig som skriver det.

  Jeg heier på deg. Jeg kjenner deg bare via bildene dine. Og ordene. Men de bildene og de ordene liker jeg veldig godt. Og jeg føler jeg kjenner deg i det virkelige liv. Skulle igrunn ønske jeg gjorde det.

  Ønsker deg alt vel i 2012.

  SvarSlett
 10. takk for dine tanker
  ord
  bilder
  tunge og lette stunder

  vi at du inspirerer og gir livsgnist!

  SvarSlett
 11. Mye har skjedd i livet ditt i 2011. Ønsker deg et bedre år i 2012.

  SvarSlett
 12. Jeg kjente deg da jeg var liten, Jeg skjønte det nå. Så merkelig. Jeg leser bloggen din av og til. Ønsker deg et fint år.

  SvarSlett
 13. Takk fine dere. Jeg synes det er like naturlig å dele som mange andre synes det er å vise frem barna sine. Det er jo ingen hemmelighet heller. Men ikke noe å rope veldig om heller. Bare en stor del av meg dette året. Håper at det på sikt blir mindre, og noe man bare kan nevne i en setning. Som jeg vet flere kan nå. Så jeg er ikke helt motløs eller i kjelleren. Bare ærlig. Og nå er jeg klar for et nytt, friskt år der alt kan skje. Man må jo ha troen!
  Og anonym, nå ble jeg nysgjerrig på hvem du er!

  SvarSlett
 14. Jeg ønsker deg masse lykke!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?