mandag 11. januar 2010

Fine saker og noen nettbutikktips
 Jeg ønsker meg dette håndvevde gulvteppet HAY Pinocchio i ren ull. HAY har nå åpnet nettbutikk, og selger snasne saker til hus og hjem.
Jeg liker lamper. De er nok i seg selv, man trenger ikke så mye annet stasj om man har en fin lampe. Jeg ønsker en ny over spisebordet. Precious er en etterlengtet nettbutikk for min del. De selger gamle møbler med en ny vri. Gamle stoler, bord og lamper pusses opp i spreke farger før de selges til noen som vil sette pris på dem. Jeg ble så glad da jeg kom over denne nettsiden! Gå inn og bli varm i sjelen. 
Og enda bedre: de selger de fargeglade ledningene fra NUD Collection. Har prøvd å finne leverandører i Norge for å slippe toll ved bestilling fra Danmark. Og nå skal det bestilles. 


Jeg skal ha en rosa ledning. Jeppetipepp! Eller gul. Eller orange. Eller.... det var det da. Jeg har et spraye-lampe-prosjekt på gang, og lampa skal få en ny fin ledning. Om jeg bare klarer bestemme meg for farge.

Disse lekre teppene ville også gjort seg i stua vår.  


Stilig papirhus av kort, også disse fra nettbutikken HAY.
Jaaaa! Jeg tar en slik en. Skikkelig fin melkemugge som jeg håper å få kjøpt en dag. Kan også bestilles fra  HAY shop

Denne  tv-puta fra nettbutikken 2 i spann burde samboern like. Han liker å ha tv´n på.
Morsom og praktisk kakeform som deler kaken inn i ulike stykker. Fint for kakemonser og småsmakere. Lurt når vi får besøk. Også denne er fra 2 i spann.

Denne melkemuggen må jeg få tak i. Den kan bestille fra HAY og koster jammen ikke skjorta heller. 
De unike kaffekopper fra 2 i spann liker jeg også. Har også sett slike på Taras her i Tromsø, men ikke kjøpt enda. Skapet er fullt. • Er du lei av butikkmas som meg anbefaler jeg nettbutikkene Sweet MemoriesNettPynt.no og Helenas rom. De har mye fint til kjøkken, bad, småpynt og søte gaver til venner eller barn. Nettpynt selger også veldig fine papirer.
 • Er du glad i boksaver, gamle kart og skoleplansjer, gamle møbler eller annet gammelt du ikke finner i nærheten- sjekk ut nettbutikken frou frou. Den er dansk, men de sender til Norge.

 • Ellers har jo ellos kommet seg og selger rimelige, stilige lamper. Vanskelig kombinasjon, men det går.
 • Fant forresten en super liste over nettbutikker det er verdt å sjekke ut om du er interessert i interiør. Lista finner du på Klikk.no. Sett av god tid om du skal innom alle.

 • Epla har også mye fint som er hjemmelaget. Men beregn litt leting i hjemmelgajungelen. Det er mye rart, men også mye stilig der.


4 kommentarer:

 1. Rina, du må ikke komme med slike nettstedlinker så sent på kvelden! ;) Jeg var på tur i seng, men ble sugd inn i nettverdenen igjen og da går tiden fort.. Oppslukende datamaskinen! MEN veldig fine linker da - tusen takk!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for kommentar inne hos meg. Og ekstra koselig siden jeg ikke har vært på bloggen din før, her var det fint! LIker stilen din med hvitt og fargeklatter her og der. Og ikke visste jeg at HAY har internettbutikk heller...go see!

  Maya

  SvarSlett
 3. VI har melkemugga!!! Kjøpt og betalt i Bangkok faktisk :-) Trivelig blogg forresten!

  SvarSlett
 4. Her var det mye fine linker og tips! Lagrer det så jeg kan ta en titt senere, tør ikke nå i januar. Slunken pengebok og dårlig impulskontroll er ikke en bra miks ;)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?