fredag 26. februar 2010

Sofakroken vår

Christine samler inn bilder fra bloggeres sofakroker. Hun viser dem på bloggen sin for å inspirere oss alle. Og seg selv vil jeg tro. Så i dag får du se vår.

Slik ser den ut nå. Den grønne lenestolen fra mine besteforeldre er supergod å sitte i. Vi har til og med fått sveiset sammen deler som knakk slik at samboern havna baklengs på gulvet. Vi vil beholde den så lenge vi kan. Men jeg sier heller ikke neitakk til en Eames eller Arne Jacobsen etterhvert! Jeg kunne også tenkt meg et hvitt bord og et annet gulvteppe. Kanskje det hadde vært fint med fillerya fra kjøkkenet?
Den er stor og vevd av gamle, fine fargeremser.


Og slik er det nå i helga. 


Er så glad i tulipaner, det gir en deilig vårfølelse. Selv ved -4 grader ute.  
Vi er veldig glad i ullpleddet vi har fått "låne" av min mor. De strikkede lappene i ulike farger gjør seg i sofaen, og det varmer godt. Det hender vi får tid til en aldri så liten middagslur under dette en gang i blandt.
Vi har store vinduskarmer som slipper inn masse deilig lys nå som sola har snudd her nord. Her er den ene vinduskarmen......og den andre med den fine, gamle lampa. Det går mye i orange og hvitt. Nå gleder jeg meg til å få inn litt sort her også, og håper på å komme hjem fra Tigerstaden med kofferten full av grafiske metervarer fra Ikea. Det blir fint i kombinasjon med de fine håndklærne fra Marimekko.

I mørketida har vi levende lys i vinduskarmene. Jeg er avhengig av levende lys. Har sikkert 50 ulike lysestaker å velge mellom.Lampa er sprayet og har fått ny stoffledning. Den får for tiden stå i sofakroken.Mine hjemmesydde puter - og en kjøpt. Alt jo ikke være hjemmelaget. Jeg likte traktorprintet, og hadde egentlig tenkt å trykke et nordnorsk uttrykk på den. Det kan jeg jo få gjort nå som symaskinen streiker.Putedetalj. Betyr noe sånt som ikke ta deg bryet med det. Perfekt for en rolig kveld i sofakroken.


This is our corner of relaxation. In the living room. I´m happy we´ve got many windows which let a lot of light swipe our faces after months in the dark.
8 kommentarer:

 1. herlige bilder du viser!:)

  fin helg til deg,
  vibeke

  SvarSlett
 2. Heisann!
  Nå har jeg bladd meg litt tilbake i bloggen din, og ble så trist da jeg kom til starten! Jeg kunne tittet på alle pusleriene dine hele kvelden. Kommer absolutt tilbake hit!

  SvarSlett
 3. utrolig stilig stol!! helt konge:) vi har også en gammel stol stående hos oss, som min farmor har hatt stående i kjelleren i mange år.. På tide å få den frem i lyset! Tror de eldre blir glad for at deres saker og ting fortsatt kan brukes.. ingentig er jo bedre enn det;)

  Likte også veldig godt putene dine, veldig friske og fine!

  ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Her var det mye morro:)
  Elsket stolen, nydelig design på disse retro stolene*ME LOVE*
  Jeg legger meg til som følger av bloggen din, gleder meg til å følge deg videre:)

  HUGS

  SvarSlett
 5. jeg tror den fillerya fra kjøkkenet hadde blitt perfekt i sofakroken din! og så heldig du er som har en sånn herlig lenestol i fresh farge :D skikkelig fin stuekrok har du! kult med stoffledning på lampen også, liten detalj som gjør så mye utav seg :)

  SvarSlett
 6. Må si meg enig med Christine her, tror fillerya hadde paset kjempe fint ja!
  Den stolen der, åh den var jo kjempe fin.
  Flotte bilder du viser, av flotte ting :-)
  Hilsen fra blandetLoft

  SvarSlett
 7. Tusen takk for alle fine kommentarer!
  Så morsomt å logge på og finne mange her.
  Har vært en del på deres blogger og synes det er veldig mye fint og kreativt her i bloggverden. Morsomt morsomt.

  Jepp, jeg skal prøve lure fillerya dit etterhvert. Tror det blir veldig fint. Men hva med kjøkkenet....tror jeg vil ha en stor plastmatte der! jeppetipepp.

  Nå skal jeg ta bilder av arbeidsloftet og vise dere hvor fint jeg har ryddet i stoffene mine. Får håpe det holder seg.Hm.

  SvarSlett
 8. Så mye kult og inspirerende, elsker bloggen din allerede.lurer veldig på den puten med traktor motiv, hvor har du fått tak i det? Har en gutt på to som er veldig glad i traktorer.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?