tirsdag 19. oktober 2010

Bad gangsta


Det var en gang. Som var så lang. Her blir det kontorplass til mannen. Dette er før-bildene.

Vi er på vei ned trappa nå. Går ikke akkurat unna. Men vi stresser ikke. Rart nok. Jeg er usikker hva jeg skal gjøre med trappa. Forslag?

Jeg er ikke så motivert for maling for tida. Men vil ha en fin gang. Med en gang. Og klokka klang. Ding dang. 

Still working on our hall. This is project 1 before painting.

7 kommentarer:

 1. Vilken härlig hall och trappa! Jag skulle måla hela trappan vit med en målad fuskmatta i avvikande färg.... Gult kanske ;-)

  SvarSlett
 2. nå ble jeg nysgjerrig:hva er en målad fuskmatta?

  SvarSlett
 3. Det er sikkert et malt felt i midten av trappen. Kanskje?! Hørtes kjempefint ut :-) Stilig med lik farge på vegg, trapp og tak. Med dette feltet i midten, med en annen farge (lys grått eller gult kanskje?!).

  SvarSlett
 4. aha, det har jeg sett ja!
  vurderer bare beholde det røde for nå, for nekelthetens skyld (siden vi har en hel gang i etagen under å fikse også). men det frister å få den sort, eller kanskje orange? evt bare hvit. vil rive vekk teppet som er der nå, men aner ikke hva som er under. mye arbeid med trapp. noen som bare kan komme og fikse det? jaaa.

  SvarSlett
 5. jeg ser det har kjempepotensiale! hva med å male på et mønster eller tapetsere ellerlignende det mellomstykket. Sot trapp, sort og hvit tapet, sorte rekkverk, bengalack, og knallgule eller oransje lampetter og billedramer på veggen der..

  SvarSlett
 6. Håhei, masse gøy å finna på i trapper!

  Eg er heilt enig med dei over her - litt maling må til! Og eg såg for meg at du malte sjølve trappetrinna i ein klar farge, f.eks rød(eller gul då, sidan det er deg;-)) og så beholder resten kvitt. Godt lys er òg kjempeviktig i ei trapp!

  SvarSlett
 7. Vegg og tak blir hvitt. Trappa e rvi uenig om i huset. mannen vil beholde den som den er (mener det er for mye arbeid), men jeg nekter. Den er et blikkfang når man kommer inn ytterdøra. Jeg vurderer male alt hvitt med kanskje sort gelender. Evt alt hvitt men sorte trinn. Men mannen mener malte trinn blir for glatt! Stemmer det? Kanskje vi må ha teppe. Mørkt, og mørk trapp?

  Mye lys har vi. Tenker familiebildevegg på veggen i trappa. Eller en av mine fine, danske uroer som enda ligger og venter. Det ville blitt fint i hjørnet av trappa.

  I andre etage blir det arbeidsplass, med kart og tavle på vegg. Og dråper. Jeg vil bare få alt ferdig, er utrolig dårlig på å ta litt og litt.... Men her går det tregt gitt. Vil bare ha fri fra jobb og få det gjort! For vi har en gang del 2 som også skal tas.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?