mandag 6. desember 2010

Enkel advent
Jeg elsker julen og alt det koselige ved det. Jeg kommer fra julen. Jeg er vokst opp i et hjem fylt med juletradisjoner og pynt. Det er kanskje derfot jeg selv holder det ganske enkelt? Men til jul skal nissene få komme frem, og kanskje noe rødt til og med? Er egentlig mest glad i hvit jul, med noen fine fargeinnslag.  Adventen får bli lilla. Og litt orange. 

7 kommentarer:

 1. Enkelt, og veldig veldig fint!
  Synes den oransje engelen var kjempesøt!
  :)

  SvarSlett
 2. Jeg vil være sammen med fine deg i adventstiden, jeg vil drikke te i sofakroken, drikke kaffe på kjøkkenet, lage julegaver ved spisebordet, leke på gulvet midt i stua.. Ååå.. tårene triller - Savn! Sukk!

  SvarSlett
 3. Men det som e Sååå fint e at du har litt alternativ julepynt -nåkka som e råååå tøft!!! FIkk nesten løst å pynte sjøl no :D

  SvarSlett
 4. Å så fine bilder du har satt sammen, elsker den tallerkenhyllen du har. Ha en fin uke videre.

  SvarSlett
 5. Jag kan bara hålla med om att vit jul är vackrast både inomhus och utomhus. Visst är det fint med några färginslag också men jag vill inte ha rött och guld överallt.
  Har passat på att köpa en vit skylt med svart text från danska Ramsign (som för övrigt finns på http://www.ramsign.no) som ska få pryda ytterdörren efter jul. Tror det kommer passa in perfekt.

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder!:) Nydelig nydelig dekor og interiør! I love it!:) Jeg kommer garantert til å titte innom igjen-fant masse inspirasjon her:) Legger meg til som følger av bloggen din jeg:)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?