mandag 13. desember 2010

Kakemonster

Jeg er ikke en stor baker. Men jeg er så heldig å ha en mor og søster som baker alle mulige julekaker, og lager nydelige deiger som jeg får være med på å bake ut. Jeg har selvfølgelig ikke helt vanlige former heller. 
Og jeg leker gjerne med maten. Måtte bare prøve lage noen fingerkjeks ala en kollegas Halloweenfingre. Til mammas skrekk, og tanteungers store fryd. Og raretante synes det er morsomt, selvfølgelig. 
Jeg synes det er fint å ha kaker fremme i Norgesglass. Både dekorativt og smart- da kan man bare sette glassene frem til gjester om man vil gjøre det enkelt. 

I´m not that into making cookies. But my mom and sister are, so I´m lucky to help them once in a while. I like storing them in these popular, old jars from Norway. Delicate and smart.

4 kommentarer:

 1. Kaker på norgesglass er fint - enkelt, men dekorativt...

  Marit

  SvarSlett
 2. Kjempefint å ha de i Norgesglass. God idè!

  SvarSlett
 3. Haha gøy med en personlig vri og ikke bare de samme som alle andre har. Og dekorativt og praktisk i norgesglas ja!

  SvarSlett
 4. Ser de fingerkjeksene like naturtro ut i virkeligheten? Fysjom, var skumle jo! ;)

  Jeg var hjemme i jula og hentet med meg masse Norgesglass fra tiden da jeg bodde på hybel og ikke hadde skapplass. Ti år senere og fortsatt like lite skapplass.. Men når jeg skulle ta glassene ut fra kofferten hadde de på merkelig vis blitt fylt med julekaker!

  Så da blir det vel småkaker fram til påske, mens pastaen får fortsette å stå i en bananeske under benken.. Men pent er det da :)

  Fortsatt god jul!!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?