mandag 28. november 2011

Såvidt begynt

Folk tar helt av. Og vi har ikke nådd desember. Vi har såvidt pyntet. Hva skjedde med en adventsstjerne? En liten tur i nabolaget og jeg registrerer opp til syv stykk pr boenhet! I tillegg til staker, lysslynger og julenisser av alskens slag. Ho ho. Nei, det enkle er ofte det beste. For min del iallefall. Men nå kan alle gjøre som dem vil, bare de er grei og snill. 

11 kommentarer:

 1. Hi hi du har nok rett i det,det tar av for de fleste av oss:O))syns det er digg jeg:O)Fine bilder hos deg (som alltid)klem

  SvarSlett
 2. jeg syns det tar helt av i bloggverden og jeg assa. det er så aaaltfor mye julesnakk. og det begynte for så innmari lenge siden. jeg kommer til å blogge litt julete aaaav og til jeg og fremover nå. men herregud, begynne å mase om det i september liksom. neitakk. jeg merker jeg blir skikkelig lei blogglandia rundt påske og jul. æsj. jaja.

  jeg skal ha ei julestjerne. og juletre. trukke det blir så mye mer enn det. og jo, marve har fått adventskalender. det er vel så mye jul det blir her ;)

  SvarSlett
 3. Hjertens enig, hold det enkelt. Alt i sammen...
  :-)

  SvarSlett
 4. Som om jeg skulle sagt det selv Janne! Vurdere å gå i hi. Men så kan vi jo heldigvis velge selv hvilke blogger vi gidder lese. Og hva vi selv vil blogge om. Gudskjelov.

  SvarSlett
 5. Jeg er enig. Her blir det adventstake,(snart) en stjerne i vinduet og kalender.
  -Og så blir det mer når julen er her, da! Juletre og pepperkakehus ihvertfall. Men ikke før, da blir man jo lei før det har begynt!
  Gå i hi har jeg ikke vurdert..for jeg liker adventstiden, og julen:)

  SvarSlett
 6. det teppe ditt var UTTROLIG fint!!! helt klart at vi begynner for tidlig, men julestjerner og lys - skjønner jeg jo, det er jo så mørkt så tidlig!!!

  SvarSlett
 7. Hjertens enig. Det går over alle støvleskaft, jeg syntes det nådde toppen i fjor da både julemarsipanen og bloggerne var i full gang i september. Kanskje jeg bare har blitt flinkere til å lukke øynene for det jeg ikke vil se, men har det vært litt bedre i år? Men jeg merker at jeg er mye mindre i blogglandia i denne tiden, jeg har ikke lyst til å være lei av julen når julen faktisk kommer.

  SvarSlett
 8. vi får bare prise oss lykkelige for at dette huset ikke ligger i nabolaget :) http://www.youtube.com/watch?v=rmgf60CI_ks

  SvarSlett
 9. Åj, ja det er jeg glad for. Selv om det hadde vært kult å opplevd det. Men for så å slippe å ha det i nærheten.

  SvarSlett
 10. I knåw! Det e rene Amerika her i gata åsså..
  Har kun EI stjerna og e fornøyd me det! :D

  SvarSlett
 11. Er enig med deg og andre her. For min del synes jeg alt før 1 søndag i advent er allllltfor tidlig. Blir aggresiv av å se julepynt i oktober:) Det tar liksom vekk gleden med jula om man begynner så tidlig. Fantastisk video Christin!! Ler meg i hjel!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?