onsdag 6. januar 2010

Innramming og annen veggpyntJula er over, og straks vil det handle om vår i blader og blogger rundt om- eller sør- i landet. Men her er det fortsatt mørketid. Så da juletreet måtte takke for seg og alle lysene med- da kom lampa frem i vinduet igjen. 
Det gjorde også mine nyinnrammede kort. Rammene var tidligere trehvite da jeg kjøpte dem i en bruktbutikk. Det superfine kortet som jeg fikk av en venninne til jul må bare stå fremme. Jeg synes også synstestkortet er så fint. Og sammen ble det krutt.
Jeg liker bokstaver. Det ser du sikkert. Dette er badkunsten min. Før jul.Og dette er badkunsten min etter jul. Julegave til en venninne som jeg ofte savner.
Også her en malt ramme, og bakgrunnen er fra bestemors ganle gardiner.Jeg falt for denne plakaten fra nettbutikken Sweet Memories med en gang. 
Det var bare så vanskelig å bestemme seg for farge.
Nå er jeg veldig glad for at vi har innført litt av den glade, varmgule fargen i stua vår. Den er rammet inn i en gammel ramme fra en bruktbutikk. Den kostet forresten 40 kr! Passepartouet fikk jeg laget hos en liten kunsthandler i byen. 
Slike plakater, dog ikke i like knæsje farger, ble hengt opp rundt omkring i Storbrittania under 2.verdenskrig. Budskapet passer likegodt inn i dag som den gang da. Det er viktig å beholde roen...Her henger kortet før jeg rammet det inn. En magnettavle fra Ikea er kledd i fint stoff, og sommerfuglene er klippet ut fra magasiner. Den nederste var en gave fra en kollega. Supersøt gave! Den var så fin at jeg måtte stjele ideen hennes og lage meg en til. Hadde egentlig tenkt å klippe ut mange fler. Det blir vel etterhvert. Klipp ut mange, legg dem oppå hverandre og fest dem sammen med en nål på midten. Jeg har en ramme-inn-kort-dille. Jeg samler på fine kort, og bytter gjerne ut innimellom. Det er fint å ha en bildehylle slik at vi slipper å lage så mange hull i veggen. Da kan vi også variere mer om vi vil bytte ut noen rammer eller bilder senere. Jeg har også en spraymaling-dille, og har sprayet flere messinglysestaker og denne lampa som tidligere var i messing. Nå venter en fin, gammel lampe på flere tynne lag hvit spraymaling samt en ny lilla, rosa, orange eller gul ledning. Ikke helt bestemt meg enda. Noen tips?


Familiekollage i gangen. Denne rammen fant jeg på fretex, da i gull. Nå er den spraymalt hvit. Hadde nok også vært tøff i varmgul, orange eller rosa. Men jeg feiga ut. 

Og til sist i dag så må jeg bare vise dere denne skatten jeg fant i dag!
Da jeg skulle hive glass og metall, sto det tre poser ved sien av den ene kontaineren. Jeg syntes å skimte noen fat, og gjett hva: noen hadde kastet tre bærenett med fine fat! Folk er gale. Tenk å kaste noe slikt fint. Godt de ikke fikk dem ned i kontainere. Jeg fikk kastet en pose glass og metall, og kom hjem med sekken full av fine fat. For en byttehandel!

1 kommentar:

  1. Koselig blogg du også har her. Tusen takk for besøk og kommentar hos meg. Trappen vår skal slipes ned om ca. 3 uker til, og jeg kjenner at jeg begynner å grue meg. Skal sørge for å lage noen innlegg om prosessen siden det er flere som har småplaner om å gjøre noe med sin egen trapp. Det er jo en ting jeg ikke har tenkt så mye på, og det er jo at man må passe på å ikke male seg fast, ehem, annethvert trinn er jo lurt å male, iallefall opp til loftet. For der er det point of no return hvis jeg maler meg inne. Guri, her må det planlegges.

    Høres ut som du skulle ha planene klare i dag med sying og trasking rund i huset. Det hørtes koselig ut det.

    Ha en fin lørdagskveld videre.

    SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?