søndag 17. januar 2010

Side til å bli glad av

Det blir litt nettsurfing i helgene. Denne siden er bare helt nydelig! Sjekk ut Clare Nicolson. Alt fra deisgn, lyd og bilder gjør meg glad. Og gjennomgangstema er fugler. Du kan også laste ned fine skrivebordsbilder til maskinen din her.
Disse nydelige fuglene er sydd av vintage-stoffer og er fylt med lavendel. Mmmm.
Mange søte puter her.Et lite stoffutvalg. Jeg tror jeg er stoffavhengig. 


3 kommentarer:

 1. wow, så mange fine stoffer :D tror ikke du er den eneste som er avhengig nei ;)

  SvarSlett
 2. God morgen, Rina!
  Ja, det er nok flere som er hekta på stoff her,ja. De fuglene til Clare Nicholson er så skjønne. Jeg sverger nok mer til fugler enn ugler pr. dags dato.
  Gleder meg forøvrig til å se din kulelampe ala min ferdig i all sin nye glans!
  ja, jeg er veldig lykkelig over å kunne bruke symaskin igjen. Nå er jeg snart ferdig med tre små lappetepper og en pute med broderi.
  Ha en glad dag! Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Hei Rina!
  Takk for hilsen! Her har jeg fått montert to lappetepper nå på formiddagen, og nå skal jeg ha meg en stoooor kopp te og ei brødskive. Det snør store myke filler ute, og jeg tror det må bli en bolledeig etterpå. Tror jeg får slike barndomsvibber av disse store snøfillene. De minner meg om kakao og boller på et lunt kjøkken med skikkelig 70-tallstapet; store brune blomster på en vegg.
  Angående pris på lappeteppe med heklebiter, roser osv. tror jeg det kommer til å ligge på rundt 600 kr. Må sammenligne alle teppene og størrelsene, før jeg legger de ut i nettbutikken, slik at størrelse,arbeid osv. kommer i riktig forhold til hverandre.
  Ha en glad helg, Rina!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?