onsdag 11. august 2010

Ommøblering du kan klare selv

Du vil ommøblere. Du vil gjøre det NÅ, ikke vente til du får hjelp. Men det er for tungt. Og du vil ikke lage riper i gulvet. Her er et lite tips som jeg selv utførte i et lite hjemme-alene-øyeblikk: (men egentlig skulle jeg vært ute og malt)

Legg et gulvteppe under det du vil flytte. Det kan være en idé å ta ut de tyngste tingene du har inni. Så er det bare å veksle mellom å skyve i møbelet og dra i gulvteppet. Pass på ryggen. 
Se om du liker resultatet før du løfter møblet av teppet. Kanskje må du flytte det tilbake, eller til et annet sted?

Jeg ble ganske fornøyd, og lot skjenken stå. Nå er det endelig begynt å blir mørkt på kveldene, så stearinlysene er innviet. Mye utejobbing i det siste. Nå tar vi noen dager fri.

Vi har nå en lesekrok i stua. Bare litt utprøving av veggbilder gjenstår. Hva synes du, tørrfisk eller strekkoder? Eller kanskje barteposter´n skal få henge her når den kommer.

You want to move your furniture, but it´s too heavy. And you really don´t want to wait for a helping hand. You want it now! Just put a mat under it and pull. Then see if you want it like that, move it back or to another space. I liked it the way it turned out. Now I just need to adjust my wall decorations. What do you think; dried fish or bar code? Or my new typestache folder when it arrives?

3 kommentarer:

  1. Eg bare digge den svarte lampa du har! Strekkodebildet e perfekt, så eg synes det ska få bli:-)

    SvarSlett
  2. Ha ha, jeg stemmer for strekkodebildet også!Det gjør seg virkelig bak den dritkuule stolen!Teppetrikset er bra, jeg har flytta pianoet på den måten jeg.Har en ommøbleringsavers mann.

    SvarSlett
  3. Så EN SLIK HVIT SKEJNK FORLEDEN I TRONDHEIM. DE HADDE MALT DEN SPISS, KNALL ROSA! DEN VAR BARE HELT RÅ! OG SETT DEM I BLASERTE PASTELLER. FINT DET OGSÅ. ALLTID ARTIG NÅR NOEN STYRER SIN EGEN VEI. KOMMENTERTE SHABBYCHIC STILEN FORLEDEN SOM: MED BLANKE ARK OG FARGESTIFTER TIL..MEN DE BRUKTE BARE ARKET...!! :-) SIGNE

    SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?