lørdag 21. august 2010

Sorterings er kult

Gjør du?


Jeg elsker å sortere. Også søppel. Det beste er at søppel nå resirkuleres. Og at det blir mer og mer poppis er jo bare en god ting. Jeg kan ikke fatte at det ikke gjøres i hele landet. Men det kommer seg vel. De sier det er for dyrt. Vel vel. Dette er mitt arbeidsromsystem, som vist tidligere. For en tid tilbake viste klikk.no ulike søppelsorteringsalternativer, dersom du vil ha flere ideer. Ikea selger også flere fine systemer for slikt. Jeg likte spesielt godt de hvite boksene man kan montere på veggen. Eller finn på noe gøy selv!  

Men husk:
Reduse.
Reuse.
Recycle. 


Høsten er en fin tid for nye vaner. En ny start. 

I love recycling. This is how I do it. Ikea bags and dymo. If you want more ideas you can visit this site, or come up with something fun on your own? 

4 kommentarer:

 1. Hei:) Heilt enig:)
  Dette er nåke eg tar stor hensyn til no når eg skal bygge hus.
  prøver å jobbe litt lokalt også så miljøvennlig som mulig (ikkje lett)
  Men og at eg tegner inn ein ekstra "sjult" kjøkkenbenk der avfalssortering og resirkulering skal ha sin plass.

  God helg:)

  SvarSlett
 2. Hei!
  helt enig med deg:) har et genialt system under kjøkkendisken selv(vasken): Uttrekkbar skuff fra Ikea.. med 4 boss-spann: et for restavfall, et for plast, et for papir og et for metall/glass.. Fungerer som bare det:) eneste er at det blir litt fort fullt.. spannene er ikke så store.. men da tar jeg de videre ut i boden.. i større oppbevaring før det leveres til gjennvinning..
  praktiskt og greit!
  vi er en familie på 5, så det blir en gooo del avfall kan du si!
  irriterer meg grønn på dem som sier at de ikke har plass til å resirkulere eller mener at bosset likevel blir brent, eller at de rett og slett ikke gidder.. hvis alle tenker sånn så blir det dårlig med jordkloden fremover!
  åjj her ble visst engasjementet stort plutselig;)
  du får uansett ha en fin og miljøvennlig helg videre!

  SvarSlett
 3. Godt å høre at vi er flere. Jeg sorterer også mat, rest, plast og glass/kartong uder kjøkkenbenken. Bokser og dra-ut-system fra Claes Olson. Men det er ikke like estetisk så orker ikke fotografere det. Men praktisk iallefall. Papir og papp sorteres i trappen til kjelleren.

  Ingen kan gjøre alt- men all ekan gjøre litt.

  SvarSlett
 4. Cool bags. I was looking for something like this in order to separate our garbage. Will visit IKEA soon, for sure. Thanks for the tip

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?