mandag 22. august 2011

Elkikahus
Bli med på besøk til Elkika og familien. Deres nye hjem er fylt av herlige detaljer, humor og en knakende gjennomgående fargepalett. Nytt og gammelt. Smart og fint. De pusser opp enda. Mye er ferdig, annet gjenstår. Men detaljene er klare. Dessuten må det bare legges til at jeg har veldig, veldig lyst på et slikt gulvteppe i stua. Så om noen skal på Ikea.... ja da vet dere. 


This is some of my friend Elkika and her family´s new home. I love all the funny details, lovely colors and patterns around the house. They´re still working, but the details are ready. Jummy. 

9 kommentarer:

 1. Mye pent i det hjemmet duh!

  SvarSlett
 2. Så fargesprakende og deilig!!Ikea ja gjett om jeg skal ha meg det teppet.Jeiii:O))klem kathrin

  SvarSlett
 3. Superflotte detaljer, dette ser ut som et spennende hjem! Takk for titten :-)

  SvarSlett
 4. Så artig å endeleg sjå litt meir frå Elkika-kanten! Fine bilder. Inspirerande! Og ja - golvteppet var bare heilt fantastisk!

  Klem

  SvarSlett
 5. Oo va fina detaljer! Är det en kratta som krok?

  SvarSlett
 6. Nice and cheerful home. Thank you for your presentation.

  SvarSlett
 7. Så mye fantastisk inspirasjon serverte på ett brett er det lenge siden jeg har sett! Jeg elsker virkelig humor i interiøret, og dette er jo prakteksempelet på nettopp det.

  Takk for at du delte!

  SvarSlett
 8. Denne dama kan det med å dekorere, sortere, ommøblere, ominnrede, planere osv. Vi får rette takken til henne som lar oss komme på besøk og titte. Og det blir nok flere turer etterhvert som rommene blir klare.

  SvarSlett
 9. Veldig mange fine detaljer. Like!:)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?