mandag 29. august 2011


Jeg ønsker oss ny sofa. Ikea Karlstad eller Bolia North? Vil gjerne høre fra noen som har en av disse, eller har testet. Tror jeg husker at Ikeas var grei å sitte i. Vet at Bolias er helt nydelig. Men prisen er ganske ulik. Og så tenker jeg plass. Vi liker å slynge oss i sofan begge to. 


I want a new sofa. Do you have anything to say about these? Comfort vs look. Quality. Size. Ikea or Bolia?

16 kommentarer:

 1. Bolia! Helt klart..både med komfort og det fantastisk fine understellet!=)

  SvarSlett
 2. Jeg har Karlstad 2-seter + sjeselong. Det med sjeselong var genialt – jeg bor nærmest i det sofahjørnet! Langtidsholdbarhet kan jeg dog ikke uttale meg om, siden jeg bare har hatt den i vel et år.
  Lykke til med sofakjøp!:o)

  SvarSlett
 3. Bolia!
  Selv har jeg Skandinavia fra Bolia og er SÅ fornøyd :)
  Både med sittekomfort, størrelse på en 3-seter og vedlikehold.
  Ser ut som ny, med 3 små barn i hus og nå har vi hatt den i 3 år snart.
  Lykke til med valget ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Vi har hatt en Milano sofa med ulltrekk fra Bolia siden 2008. Fortsatt like fin! "Hjørnet mitt" har holdt seg usedvanlig godt :) Vurderer å bytte den ut nå, men det er mest fordi vi skal flytte og at chaiseloungen ender opp på feil side i den nye stua. Hurra for ny sofa, uansett hva dere velger!

  SvarSlett
 5. Ah, jeg suger til meg sofatips! Må ha noe komfortabelt, samtidig som det ser ålreit ut. Må sjekke den Bolia-sofaen, den så flott ut!

  SvarSlett
 6. Veldig fine sofaer.Har ikke hatt noen av disse men lykke til med valget ditt:O)klem kathrin

  SvarSlett
 7. Hei. Vi kjøpte Bolia sin Less for litt tid siden. Liker den veldig godt, den er utrolig fin, men kjenner det nå litt i rumpa etter ei stund.

  SvarSlett
 8. Synes den er så nydelig den fra Bolia... Ønsker den sjøl!

  SvarSlett
 9. Jeg har Karlstad, er veldig fornøyd :) Den er ganske hard når den er ny - men blir mykere og mykere.

  SvarSlett
 10. Har en Karlstad sovesofa, den er blitt pløsete og har helt klart tapt seg etetr bare to års bruk. En kamerat kjøpte en fra Bolia omtrent samtidig, og hans er like fin, ser ut som ny fortsatt! Hadde jeg gjort det om igjen, hadde jeg helt klart spandert de ekstra kronene på en sofra fra Bolia. Vurderer å levere tilbake den fra Ikea, de har tross alt 10 års garanti.

  SvarSlett
 11. Takk for mange gode tips!
  Høres ut som Bolia kan lønne seg...
  Noen som har noen gode råd til manneovertaling? Uten mas.

  SvarSlett
 12. hei Rina
  vi har Slettvoll Comma. I samme utforming som de du viser. koster litt mer, men ser like ny ut etter 7 år. superfornøyd.

  jeg er på reise, men håper du har sett meldingen fra meg og tar kontakt, hvis du vil ha premien din! :)

  beste hilsner fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 13. bolia! Samme sier jeg, med det understellet. Mye penere, og sikkert mye bedre kvalitet.

  SvarSlett
 14. i mitt hjem hjelper forresten "kvalitet" på manneovertaling. Han er veldig opptatt av det. Og så er det kanskje mindre å montere med den boliasofaen? Det pleier jo å hjelpe :)

  SvarSlett
 15. Jepp, kvalitet er jeg også opptatt av. Og det blir jo noen tusen i frakt fra Ikea også, så kanskje ikke forskjellen blir så stor. Men det spørs om det blir rett å prioritere sofa nå. Når vi bruke mye ekstra på å få montert peisen vi har kjøpt (forholdsvis billig).

  SvarSlett
 16. Jeg har hatt Karlstad, og anbefaler den IKKE! Den så ut som en dass etter kun få mnd. Nå har jeg Bolia, Less, den ser ny ut enda, har hatt den i 1 år og kjøpte den brukt. Så ja, BOLIA! BOLIA! BOLIA!!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?