søndag 23. oktober 2011

Minus og minus er plussI helga våknet vi til minus. Høstens første. Likevel er jeg varm. I hjertet. Det luktet kaffe. Jeg har så fine venninner. 


We woke up to this. It was crispy and cold. Outside. But I could smell coffee. Breakfast was ready. I´m all heart warmed. I love my friends. 

7 kommentarer:

 1. Så fine bilder, så langt du kan tenke deg fra det vi her i vest ser når vi kikker ut!
  grønne bakker, roser og andre blomster i bed og krukker. Kunne gjerne byttet med deg!

  SvarSlett
 2. NYDELIGE bilder!! Mange år siden jeg har sett noe så fint, men hey det er en tid for alt ;-) Glad du har kost deg! Klem

  SvarSlett
 3. Nydeleg, nydeleg! Kan ikkje sei eg gler meg til vinteren skjerpar grepet, men vakkert - det er det! Så flott at turen var fin! Ein treng slike avbrekk! Venner er gull!

  Søndagsklem

  SvarSlett
 4. Ooooooooh....fiiiine bilder :) Vakkert... spesielt isen som ligger knekt mellom stenene... Så flink du er til å ta bilder :)

  Klem fra Lilja

  SvarSlett
 5. Utrolig vakkert, magiske bilder. Spesielt bildet av fjelltoppene, tenkte på naturen i nord hvor slekten min er fra. Er det Lyngsalpene?

  Fin søndagskveld:-)

  SvarSlett
 6. aaa ja - kjempe fint UANSETT minusgrader - JEG liker hoest jeg ( kanskje det er daarlig gjordt aa sitte her og si det, MEN jeg gjoer det!!!

  SvarSlett
 7. Ja dette skal jeg leve lenge på. Nydelig natur (men ikke Lyngsalpene. De er enda vakrere. Dette er Balsfjorden) og kjempefine jenter. Dere ser klærne? Ei venninne badet. Slå den!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?