torsdag 27. oktober 2011

Rusten
Jeg liker å tenne lys. Plukke rustne blomster fra hagen. Fyre i peisen. Jeg gleder meg til kveldene. Men noen ganger er det tomt. Kjølig. Ingen blomster i vasen. Mørkt. Da er det fint å vite at man kan gjøre noe med det. Selv. Tenne en gnist. Det er rett utenfor. Ofte nærmere enn du tror. Om du bare ser etter. Man må bare trø over karmen først.


Autumn outside, autumn inside. I like it.

5 kommentarer:

 1. Det er sant! Løsningene ligger ofte i en selv. Den første handlingen. Do it, bør bli mitt neste mantra. Herlige bilder i innleggene under her. Så fint dere har det, både innom hus og utenfor. Jeg ser du har begynt å ta inn messing. Jeg vingler litt. Fin dag til deg, venn!

  SvarSlett
 2. Hvor har du fått tak i den stilige kalenderen i ramme?

  Det er veldig gøy å følge bloggen din. Liker den!
  Marianne

  SvarSlett
 3. Takk damer. Jeg liker litt messing. Det bryter så fint. Kalenderen er en kopphåndduk jeg fant på etsy. Jeg ser de har en rød på salg nå så om du er heldig Marianne finner du den her:
  http://www.etsy.com/listing/64293918/sale-60-off-2011-calendar-tea-towel?ref=sr_list_7&ga_search_submit=&ga_search_query=calendar+towel&ga_order=most_relevant&ga_ship_to=NO&ga_view_type=list&ga_search_type=handmade&ga_facet=handmade

  SvarSlett
 4. og sort også:
  http://www.etsy.com/listing/62650115/sale-60-off-2011-calendar-tea-towel

  SvarSlett
 5. 1000 takk for tipset!! :)

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?