tirsdag 10. januar 2012

InnepinneTid for orange igjen. En anelse vårtegn. Tulipaner og dagslys minner meg om at lyset er på vei. Det merkes. Selv om min eksterne blits lurer deg til å tro vi har fint dagslys her nord nå. Jeg kan se det fra jobb. Jupi. Men hjemme er det ikke dagslys. Mykkje lys og mykkje varme, sier jeg bare.

The sun will soon be back. I feel the light coming. It reminds me of spring. Together with tulips it´s all good.  8 kommentarer:

 1. Ny sofa og ny stol??
  Er Tirup'n noe god? Comfy liksom? Blir man sittende lenge i den, eller egner den seg best for besøkende? Jeg har prøvd den på ikea...vurdert den...med en fell i...så den blir bittelitt mykere.


  Og ja, jeg hadde ikke oppgradert blogoppsettet, så når jeg endra på det så var det jo lett som en plett :D

  SvarSlett
 2. Herlige bilder!
  ...og ekstern blitz står på min ønskeliste kan jeg fortelle!*sukk*

  Ønsker deg en flott kveld!
  klem fra meg

  SvarSlett
 3. takk dere. Stolen er fin fir meg som er liten, og kan sitte i lotus i den. Kanskje litt lav til høye og gamle, men jeg liker at den ikke ruver. Eneste aberen er at det er stålplate i bunnen, og jeg vil ikka ha stål. Kanskje den kan sprayes? Nå har jeg prøvd flette en slags matte som dekker, men er ikke helt knall... Og sofa. Puh! Vi venter på 50 % på Bolia på en større. Jepsipepsi. Dumma meg ut der. Men liker fargen og fasongen bedre enn på den gamle. Men savner å se film sammen med kjæresten.

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! Tulipaner er så fint, og den vasen var utrolig lekker.

  SvarSlett
 5. Hei rare fugl! Endelig har vi fått rydda på bloggen og du ligger nå som en fav:) Vi liker deg!

  SvarSlett
 6. Takk prikkedamer, Høytrykk, Lidyll Og Janne! Jeg liker dere også. Og dere som er her, men ikke skriver. Jeg liker dere også. Flott reisesoverom dere har dotty-love. Og-har dere bestilt det sengeteppet eller kjøpt det i utlandet? Har tenkt på det flere ganger... Forresten, sjekk ut Ellos sitt prikkesett. Tenkte på dere prikkedamer da.

  SvarSlett
 7. fine bilder
  og deilige farger
  oransje gjør godt å se på :)
  så gøy med glassbrikkene lagt på den måten
  men så har jeg vel aldri tvilt på at du er kreativ! :)

  hvordan gikk det med vasen du vant hos meg en gang? har du brukt den?

  Hilsen Åpent^hus

  SvarSlett
 8. Ja, se bare her:
  http://rarerina.blogspot.com/2011/09/sjanse.html

  Jeg har visst en greie med vaser. Liker dem. Også uten blomster i. Men nå begynner det å fylles opp iskap og kjeller...Kan ikke ha alle fremme på en gang lizzåm.

  Glassbrikkene er lagt frem for fotograferingen sin del. Og for å vise dere den fine julegaven jeg fikk av en venninne. Hun snappet opp at jeg ønsket meg slike, og bestilte til meg. På internettet. Brukte. Ekte retrokjærlighet.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?