torsdag 26. januar 2012

LeiTingMan bør ikke ha for mange ting. Til slutt eier tingene deg. Jeg kjenner det begynner bli litt mange ting. Jeg blir lei av dem, og flytter dem rundt. Pakker bort og tar frem. Kjenner det begynner å nærme seg utskifting av tøy på det store lerretet

7 kommentarer:

 1. Ah kan lett kjenne meg igjen. En fin balanse det der. Og særlig kan det være frustrerende når man ike har nok plass / oppbevaringsmuligheter til å gjemme unna diverse.. Jeg ønsker meg et walk in closet for ting. Rett vedsidenav walk in closetet for alle klærne og veskene. DET hadde vært noe det.

  SvarSlett
 2. god ide!
  jegoppbevarer ting i et skap i gangen, esker i kott og i skjenken. så bytter jeg titt og ofte. kan ikke ha alt fremme på en gang, blir for stressende for meg det.

  SvarSlett
 3. Jeg kjenner igjen den, ja! Før jul pakket vi bort alt nips som ikke var av julete karakter, og store deler av dem ligger fortsatt i eske. Grunnen er enkel; da jula var borte var det rett og slett deilig å ikke ha så mange "ting" rundt seg.

  SvarSlett
 4. Ååå, det er SÅ sant!
  Vi drukner snart i ting og skal ta en skikkelig ryddings!
  Skal blir befriende!!
  Jeg har allerede pakket 10 bananekser til Fretex og gitt bort mange poser med tøy, heeerlig!

  SvarSlett
 5. Det er vel januarsyndromet. Rydde. Sortere, Nye ark. Jeg liker å kvitte meg med ting. Iallefall er det en høy stabel med stæsj og klær i kjelleren. Planen er å selge på bruktmarked. Planen iallefall, Nå har det stått en stund. Jeg liker ikke Fretex så godt lenger. De har blitt så dyre. Men det er klart bedre enn å kaste!
  Regelen er: en ting inn, en ting ut. Men som alle regler, gjøres det unntak. Kanskje litt for ofte.
  Feng shui er flott. Men litt utfordrende også.

  SvarSlett
 6. helt enig. synes jeg driver å rydder vekk og gir bort ting i hytt og gevær. Men nå har jeg nesten kuttet ut å kjøpe ting jeg liker, kjøper bare ting jeg elsker. Kanskje de varer litt lenger.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?