mandag 2. januar 2012

Å vende tilbake

Hadet jula. Godt å få den ut. Selv om det ikke var mye jul her i huset. Siste fridag brukes til oppmoting og planlegging. Siste feriedag er alltid slik. Mye å ta fatt i på jobb. Bare vanskelig å komme i gang. Mye bedre å spise sjokolade, drikke kaffe, rydde, lure på om jeg skal jogge i dagslyset- og svupp. Der forsvant det. Så da tar jeg en sjokolade til og prøver jobbe. Igjen. 

Bye bye christmas. Hello work. At least, I try to. 

6 kommentarer:

 1. Hvor har du kjøpt nissene dine? Fant en hvit på ellos, men svart har jeg ikke sett.

  SvarSlett
 2. Å, gnomene som de kaller seg? de fikk jeg i julegave fra en venninne. Salt og pepper. Herlige!

  SvarSlett
 3. Hade jul sier nå jeg også,godt det er 1 år til neste..Sjokolademons?klem

  SvarSlett
 4. Man kan helt klart bare jogge i dagslys. Så dermed er det utelukka vinterstid for meg, da jeg jeg jo på jobb?!
  Og jula må ut nå!
  Og angående innleggende under her: så bra å få det ut! For et møkkaår.
  Jeg vil egentlig ikke ha en glansbildeblogg, men det har hendt at noen har misforstått eller tolket ting feil som har stått på bloggen. Og mange leser den jo, familie, venner, kolleger... sjefer... osv. Ikke minst alle de jeg ikke vet at leser bloggen. Så da vil jeg liksom beskytte meg selv ved å holde det dumme utenfor. Men, når det er sagt, går mitt 2011 inn som et ikke særlig bra år heller. Med død og stress og nye utfordringer. Jeg tror alle har det opp og ned. Og heldigvis kan man, som du skriver til den litt sure "anonym" som vil ha glansbildeblogg, velge selv hva man vil skrive og hva man vil lese.
  GODT NYTT ÅR til deg!

  SvarSlett
 5. Takk, kjære Rina for at du skriver en ekte blogg med alle oppturer og nedturer som hører til livet! Du er utrolig modig, og det står respekt av at du deler av deg selv gjennom bloggen din. Takk for nydelige bilder og inspirerende ord! Jeg kommer tilbake, igjen og igjen.
  Måtte 2012 by på alt godt for deg! :)

  SvarSlett
 6. DU har STORE bilder på bloggen!! Hvordan får du det???

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?