søndag 20. januar 2013

Hormonella
Waiting. Just waiting. Spending a lot of time on the coach. Looking around. Wanting to change something. Add. Remove. Paint. Something seems to be wrong with our dining-part of the livingroom. Such a nonimportant detail. Almost making me mad.  So after some advice on instagram I added a mat under our table. And Elkika made a dripping area to our big wall art. Yeah. So much better. Those hormones!

2 kommentarer:

  1. Åh, ventetid, ventetid, ventetid! Kjenner meg sånn igjen! Fikk en liten datter for snart 10 måneder siden, og kjenner meg ekstremt godt igjen i beskrivelsene dine ovenfor. Lykke, lykke til med kommende dager og tiden fremover. Du har forresten en utrolig nydelig blogg! Ikke verst at du har overskudd til å drive med sånne ting om dagen da! Skjønt, er kanskje godt å få tankene over på noe annet enn kun fødsel og graviditet. Så vakker lysestake på bildene i dette innlegget. Jeg hadde lenge dilla på gult, men pakket mye vekk da det ble litt for mye av det gode en stund. Nå ble jeg jommen inspirert til å ta det frem igjen gitt. Og du, husk, - hormonene er din venn nå om dagen, hvor enn plagsomme de måtte være. Kroppens fantastiske måte å forberede seg på. Så gjelder det bare å holde ut og glede seg til det underet som snart kommer. Klem fra Beate i Skien

    SvarSlett
  2. Tusen takk Beate. Utrolig rar den kroppen. Og fascinerende! Godt å vite det er de som styrer litt nå, at det ikke barne meg.
    Og gult er kult. I små doser ja. Finn frem fargene du, da blir det nesten vår i heimen. Kjenner jeg gleder meg til flere innslag her også. Etterhvert. Nå er det om å holde ut.
    Klem til deg

    SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?