torsdag 29. april 2010

Bokstavleken på bordet


I dag har jeg og et par tantebarn-eller skal jeg si ungdom- snekret sammen bordpynt. Striken skal konfirmeres og tante har lansert idèer.
De ble godt mottatt av sjefen. Hurra.
 Vi har tavlemalt bokstaver og skjært ut noter.
Tidligere har han selv kromsprayet noen av sine gamle trommestikker. Alt til bordet, sammen med sorte eller sølvfargede lys og servietter. Ikke mye babyblått der i gården, men tøft og røft og musisk. Akkurat slik han er. 


Today we´ve made some decoration for my nephew´s confirmation. Is it really called thet it english? Sounds strange... Anyway. 

6 kommentarer:

 1. Tøft! Kjekt å ha ei kjekk tante som forstår!

  PS: går det an å spørre kor du har fått tak i tavlemaling? Alle stader eg visste dei hadde før, har dei slutta å ta inn... Kjipingar;-)

  SvarSlett
 2. Biltema selger, den er krute god!

  Det fine med denne bordpynten er at han kan ha den på veggene på rommet sitt etterpå.

  SvarSlett
 3. Bokstavene ble knallkule sorte!! blir nok det stiligste konformasjonsbordet tenker jeg:)

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Så kult!! Involvere hoved personen selv. vanligvis er det mor som roter sammen noe blått eller rosa. legg ut bilde av bordet da, tror det blir skikkelig kult når det er ferdig :) Ha en fin feiring og en fin helg:)
  Veronika

  SvarSlett
 5. Det skal sies at mor er skikkelig god på å organisere slike selskaper, og helt fantastisk kakebaker! Og scrapper. Jeg er ikke like kakeflink, men kan ordne pynt og stæsj. Godt vi kan utfylle hverandre her i verden.

  SvarSlett
 6. så tøft - håper vi får se ferdig pynta bord og dekorasjon!!!

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?