onsdag 7. april 2010

Foppåillbursdag


Mannen i huset har bursdag i dag, og hva passer ikke bedre til en Pondus- spiller enn fotballkake? Eller "foppåill" som de sier i (Troms)Dalen. Barneselskap må til for en slik en flott kar. Huset var fylt av familie, ballonger, kaker og lekende tante- og onkelbarn. Akkurat slik det skal. Hurra! 


My boyfrind´s birthday was celebrated today, with nothing less than my first footballcake ever. Yeah! 

5 kommentarer:

 1. Så kul kake! Får gode minner fra barndommen når en ser en ekte sjokoladekake med masse seigmenn :D Tippe mannen va rimelig fornøyd :)

  SvarSlett
 2. Åh., Jeg får ikke opp noe bilde her jeg, rare greier! Jeg skal til pers på min første 1 års bursdag kake neste helg, blir nok mer rosa tema her hjemme. Veldig kule påskeeggene dine ble under, skikkelig arty :)

  Ha en herlig dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Hehe, det er den kuleste kaka jeg har sett på lenge! Regner med at mannen i huset var storfornøyd.

  Du har en kjempefin blogg!

  SvarSlett
 4. Den såg fristende ut! :-)
  Synes forresten fatboyen din e utrolig stilig, og eg komme nok te å kapra idèen... Men kor har du fått tak i de utrolig tøffe stoffene du har brukt på herligheten?

  SvarSlett
 5. Stoffene er ikke mer hokus-pokus enn fra Ikea. Digger de nye grafiske. Hamstret sist da vi ikke har det her nord. Fint dere likte kaka. Det gjorde gjestene også. Nå er det tid for trening & rein mat frem til sommerferie.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?