mandag 27. september 2010

Noe på gang(en)

Hva har jeg gjort? Ikke før huset er ferdigmalt på utsiden har jeg hevet meg i gang med neste prosjekt. Nå som det skulle bli rolige dager. innendørs. Nesten som om jeg fikk maleabstineneser. Jeg har begynt å male mer panel. Nå i gangen. Skal lage arbeidsplass i kroken bak pipa. Nå prøver jeg finne en tøff tapet til en av de få slette veggene i huset vårt. Hjelp meg gjerne. 

I´ve started a new project. Just couldn´t wait. I want it all white, but with a cool contrast in wallpaper. 

6 kommentarer:

 1. Dorstår deg godt - ikke lett å la vær når man først er i gang....skulle selv i gang med gangen min...men det tar tid da det tapetet jeg ville ha ikke er så fornuftig likevel....så nå leter jeg etter de/den perfekte wallsticker i steden mens jeg har gått i gang med tetting av dører (tar tid) Jeg vil tipse deg om tapet fra Ferm living eller fra Retro villa.
  Kos deg med gangen!

  SvarSlett
 2. Ja det er ikke lett å venne seg til mer fritid:)

  Helt enig med Leia, Retro villa har supre tapeter. Eiffinger har i tillegg til Pip en serie som heter four etellerannet, veeldig stilig! Bare synd jeg ikke husker navnet.

  VI skal også til med maling nå, så det gir jo litt sjelefred at det er andre som også seiler i samme båt som vi:)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Curious which wallpaper you'll pick. The raindrops indeed?

  SvarSlett
 5. Raindrops are ordered, but they only had 9 drops left. So I´ll try make some more. Just want to paint all day long- I think it will be cool. But I guess I´ll have to go to work too.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?