onsdag 1. september 2010

Nytt bad

Badet var det første rommet vi måtte gjøre noe med i huset. Vi fant fort ut at ingenting i dette huset var standard, så det var mye banning. Men det ble ikke så verst skal du se. 
Et tips om du skal pusse opp bad: Tegn alt først. Og dobbeltsjekk mål.

FØR: riving av malte fliser er begynt. Alt ribbet vekk. Nye vegger og gulv ble lagt, og snille pappa la varmekabler til oss. Grei kompis hjalp også til, og noen fagfolk må jo også inn i bildet. Vi kan ikke gjøre alt.

NÅ: Et av mine favorittrom. Jeg var skeptisk til sort granitt, ville selvfølgelig ha hvitt gulv. Men er veldig glad i det sorte gulvet nå. Det gjør susen. Vegghengt do og skuffeseksjon gjør det lettere å holde gulvet rent (men sort gulv viser støv og hår like fort som hvitt).We´re so happy about our bathroom. I´m really proud of my man who did this almost on his own. I, of course, helped choosing and deciding.  

9 kommentarer:

 1. Jättefint och fräscht badrum! Bra jobbat till mannen din ;-)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott og delikat! For en gjennomført og fin stil du har! Sminkepungen er jo et grafisk verk i seg selv, kan den bestilles? Her har jeg to barn hjemme i dag og klokka fem kommer det en skokk med to-åringer som skal feire bursdag og spise pølse og is...hjelp! Fin dag til deg :-)

  SvarSlett
 3. Utrolig fint.
  Har lyst til å pusse opp badet selv.
  Hvor er skuffeseksjonen fra?

  SvarSlett
 4. Dere har jo veldig lekkert bad også, ikke rart dere er fornøyde! Liker den "grafiske" stilen. Hvor har du montro fått tak i de små fargerike eskene? Likte fargene på de:)

  Maya

  SvarSlett
 5. Takker og bukker. Bildene er gamle, så nå er pynten variert. Sånn går det hos oss, alltid endringer.

  Skuffeseksjonen er fra kvik. To store skuffer, som vi saget til innvendig selv for å få venstrestilt vask. Mister endel skuffeplass med midtstilt vask, da man må ha hull til rør i øverste skuff.

  Smykke-eskene mine kjøpte jeg på et galleri, tror de er av dansk merke. Ikke sett noen som selger det på nett dessverre. Men det er jo mye fint papir og stoff ute og går, hva med å trekke om konfektesker eller andre kartonger? Evt selger Panduro esker og bokser du kan piffe opp.

  Sminkepunger kan bestilles hos Elkika. De er tidligere vist på bloggen min, se under Elkika her på høyresiden. Ulike trykk og farger. Superlekre å ha fremme, og lettvinte å ta med seg.

  Hei og hå, peis på.

  SvarSlett
 6. Så bra det var. Et kjempefint resultat.

  SvarSlett
 7. Flott og stilfullt! Jeg liker det kjempegodt. Så flinke dere har vært.

  SvarSlett
 8. Æ flire mæ ihjel av såpebeholderan dine! Du e humor!

  SvarSlett
 9. Du så dem ja. Humor e viktig.

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?