mandag 27. september 2010

Regn regn kom til meg

Regnet er min beste venn. Frem med skyer, paraplyer. Regnet er min gode venn.  
Bilde fra Design delights.

Jeg kan faktisk tenke meg å bestille slike wall stickers fra Etsy. Rett og slett klistre på den etterhvert hvitmalte veggen oppe i gangen. Kommer i pakker med ni stk til ca femtilappen. Ikke ille det, istedenfor tapet til flere tusen. Jippi. Og så har vi en rund, sort magnettavle som blir fin sammen med en tavlemalt stripe på veggen. Ja. Sånn ser jeg det for meg. Nå. Det kan jo fort endre seg.

I want these raindrops for our wall. You can get them from Etsy. Love them. 

5 kommentarer:

 1. Åja, det tror jeg blir knalltøfft :-) Kanskje en idé jeg kopierer...hmm!? ;-)

  SvarSlett
 2. Tror det blir superfint! Men tapeten under har mønsterstruktur...usikker på om gidder tapetsere slett over. Får se. Har iallefall bestilt en pakke. Nå er de fri. Men det må jo gå an å lage slike, om man får tak i slik folie?

  SvarSlett
 3. Det blir stilig! Ein god idè.
  Kom på at eg har glemt å svara deg ang. lampå eg har spraymalt. Eg tok av skjermen og spraya den først kvit, så gul. Fornøyd med resultatet! Gjekk fint å spraya den halsen og, heldigvis.

  SvarSlett
 4. Hei hei :) Jeg er ny-besøkende her inne på bloggen din :) Og jeg kommer gjerne igjen :) Jeg liker kontrastene i interiøret ditt, og de morsomme fargene :) Jeg prøver å gjøre mitt altfor hvite interiør til noe mer fargefullt, og da henter jeg litt inspirasjon hos deg :)

  Blir sikkert stilig med hvit vegg, og svarte dråper på veggen :) Gleder meg til å se resultatet :)

  LiljeHvit

  SvarSlett
 5. Takk for tips :) Jeg er enig at man ikke må overdrive med farger. Det stiligste er en hvit base, med noen 'farge-klatter' her og der :) Liker veldig godt å finne skatter på loppis, og gjerne noe fargesprakende :) Men soverommet vårt er så innmare... 'halveis'...liksom. Hadde det vært helt hvitt, kunne det vært kult med en knall gul prisme-krone! Men jeg tror det bare blir mer 'halveis' siden soverommet liksom ikke har noen 'stil'....hvis jeg kan kalle det det :) Hmm.... Jeg får gruble litt :) ha ha.

  Ha en fin kveld :)

  LiljeHvit

  SvarSlett

Fortell, har du noe på hjertet?